ترجمه تخصصی مفهوم برنامه ریزی درسی
1. زمینه و مفاهیم
مفهوم برنامه درسی
قلمرو اسقف بروکن بی در سال 1986 خارج از کلیسای جامع منطقه شمال سیدنی تشکیل شد. اولین اسقف، اسقف پاتریک مورفی با صدور دستورالعملی برای محتوای آموزش های دینی در مدارس ، پاسخگوی نیازهای معلمان مذهبی بود. برنامه ای مربوط به قلمرو اسقف توسط معلمان آموزش معارف دینی قلمرو اسقف با همکاری مشاوران معارف دینی و مشارکت فعال اسقف مورفی توسعه یافت.
مقالات ترجمه شده مدیریت آموزشی
در سال 1996 دومین اسقف بروکن بی، اسقف دیوید واکر منصوب شد. با انجام سرویس های مأموریت در سال 1999، دفتر مدارس کاتولیک به گسترش سطح حمایت های ارائه شده به معلمان و هماهنگ کنندگان معارف دینی ادامه داد. در پی ورود کلیه اسقف ها بیانیه مأموریت قلمرو اسف در سال 1999 منتشر شد.
بنا بر انگیزه های به دست آمده از پروژه اسقف والکر در سال 2000 ، یک پروسه مشاوره گسترده برای بررسی اسقف ها، برآوردن نیازهای آنان و ایجاد یک طرح کشیشی در قلمرو اسقف آغاز شد. این همفکری با انتشار کتاب باهم به سوی آینده پیش می رویم - برنامه کشیشی مذهبی ما در سالهای 2001 تا 2005 به اوج خود رسید.
هماهنگ با این طرح کلیسایی قلمرو اسقف، طرح استراتژیک دفتر مدارس کاتولیک ارائه شد: مدارس کاتولیک با هم به جلو پیش می روند 2002 تا 2006. در مروری بر زندگی کاتولیک و مأموریتهای انجام شده برای تدوین برنامه استراتژیک ، اصولگرایان و معلمان معارف دینی لزوم تدوین برنامه درسی معارف جدید دینی بروکن بی برای پاسخگویی به نیازهای معلمان و دانش آموزان در قلمرو اسقف بودند. در اوایل سال 2002 اسقف واکر اتخاذ یک چارچوب k-12 برای توسعه برنامه درسی بروکن بی را تصویب کرد.
2
در حالی که این برنامه درسی فعلی به تیم های پروژه پاراماتا و کانبرا-گولبرن بسیار مدیون است، برنامه درسی آموزش معارف دینی k-12 بروکن بی از ویژگی های خاص خود برخوردار است. این ویژگی به ویژه با تعهد اسقف والکر برای ارتقاء شاگردان کاتولیک به عنوان محور زندگی و مأموریت کاتولیک در قلمرو اسقف ایجاد شد.
قلمرو اسقف به نوبه خود ویژگی های جغرافیایی و جمعیت شناسی متنوعی را شامل می شود. دانش آموزان در مدارس کاتولیک بروکن بی ممکن است از مناطق پرجمعیت شهری، حومه ساحلی یا نیمه روستایی باشند. برخی دانش آموزان در مدارس بروکن بی متعلق به خانواده هایی هستند که صاحب دارایی های مادی و امنیت مالی فراوانی هستند و برخی دیگر عدم اطمینان ناشی از مشکلات اقتصادی شدید را تجربه می کنند. برخی مدارس در قلمرو اسقف دارای تنوع قومی بالایی هستند در حالیکه برخی دیگر به طور قابل ملاحظه ای آنگلو-استرالیایی هستند. حتی در مناطقی که ممکن است به طور گسترده با گروهی از دانش آموزان با اقلیت نژادی و بومی طبقه بندی شوند دانش آموزان تلاش می کنند تا هویت خود را ایجاد کنند.
امروزه در میان جوانان استرالیا تأثیرات زندگی آنها فراتر از خانواده های آنها است. میزان تأثیرات بیرونی ارزشها و نگرشهای آنها متناسب با افراد و مراحل توسعه متفاوت است. با این وجود ، آموزگار دینی باید از علایق زندگی دانش آموز آگاه بوده و به مسائل مذهبی نزدیک شود.
آموزش با انتظارات واقع بینانه
در ابتدای قرن جدید ، جمعیت کاتولیک قلمرو اسقف بیش از 204000 نفر یا 25٪ از کل جمعیت این منطقه بود. از این تعداد 34,600 نفر به طور مرتب در جمع شرکت می کردند. در این میان 17٪ از کاتولیک ها ، گروههای سنی بالاتر به طور جدی مشخص شدند. 1 جمعیت کاتولیک نسبت به بقیه جمعیت ها در قلمرو اسقف با رشد چشمگیرتری در سواحل مرکزی رو به رشد است.
3
بسیاری از دانش آموزان با تجربه محدود از سنت ها و نمادهای فرهنگی کاتولیک وارد مدرسه می شوند. در حالی که آنها ممکن است فاقد تجربیات مذهبی قابل توجهی باشند ، تعدادی از دانش آموزان مایل به بررسی سؤالات مربوط به زندگی درباره معنا و هدف هستند. دانش آموزان دیگری که از پیشینه مذهبی غنی برخوردار بوده و در قلمرو کشیش کلیسا هستند نیازمند حمایت های آموزشی مناسب از راه پرسش و پاسخ هستند.
برای آن دسته از دانش آموزانی که مدرسه کاتولیک بیشتر تجربه آنها از جامعه شاگردان عیسی را شامل می شود ، این تجربه باید ارزشمند و مطابق با انجیل باشد. برای کسانی که مدرسه نقش مکمل تجربه کاتولیک را دارد باید سازگار ، حمایتی و دلگرم کننده باشد.
این برنامه درسی کنونی برای نامگذاری ، پشتیبانی و تشویق تجارب شاگردان کاتولیکی در مدارس کاتولیک، طراحی شده است. این برنامه همچنین تصدیق می کند که آموزش مذهبی در کلاس در حوزه یادگیری در مدرسه کاتولیک نقش مهمی را ایفا کرده و ارائه آموزش های مذهبی گسترده تری را در کل محیط مدرسه ایجاب می کند.
در این چارچوب ، فرصتهای پیشرفت ایمان ، هر جنبه ای از زندگی مدرسه را فرا می گیرد ، و خواستار آگاهی از زندگی کاتولیک و راهبردهای هدایت مأموریت ، تصمیمات و روابط در مدارس کاتولیک و همچنین تلاش برای پاسخگویی به نیازهای دانش آموزان به عنوان یادگیرنده و شاگردان بالقوه عیسی است.
مؤلفه های برنامه درسی آموزش دینی k-12
مستندات برنامه درسی از سه بخش اصلی تشکیل شده است. مبانی زمینه برنامه درسی را معرفی کرده و معارف دینی را نه فقط در مکتب کاتولیک منسجم می کند. مدرسه کاتولیک را به عنوان مکانی معرفی می کند که به دانش آموزان تجارب شاگرد کاتولیکی ارائه می شود ، و راه هایی را پیشنهاد می کند که مدارس می توانند آن تجربه ها را در زندگی روزمره مدرسه ارتقا دهند. قدردانی از رابطه مدرسه و خانه ، مدرسه و محل اجتماع و مدرسه و جامعه گسترده تر برای درک صحیح آموزش دینی به طور کلی و آموزش های مذهبی در کلاس نمونه ای از فعالیت ها محسوب می شود.
رئوس مطالب برنامه مقاصد ، اهداف و نتایج مورد انتظار آموزش دینی کلاس درس در قلمرو اسقف بروکن بی را تشریح می کند.
4
مقالات ترجمه شده مدیریت آموزشی
محتوا و تدریس و یادگیری رو به پیشرفت را که در آموزش دینی در کلاس درس از مهدکودک گرفته تا اتمام آموزش مدرسه اتفاق می افتد را اجباری می کند. سازگار با آموزش معاصر ، این برنامه درسی مبتنی بر نتایج است و می کوشد وسعت و عمق پوشش مطالب بیش از سیزده سال تحصیل را تضمین کند.
نمونه ای از طرح ها شامل بسته های منابعی هستند که از برنامه درسی تهیه شده اند. آنها حاوی نتایج مورد انتظار هستند و مرجع کتاب مقدس و پرسش نامه مذهبی را برای پشتیبانی از آموزش موضوع ارائه می دهند.
همچنین ، آنها زمینه های کلامی و آموزشی را برای حمایت از درک معلمان از موضوع ارائه می دهند و پیشنهاد می دهند که چگونه می توان آموزش های معاصر را در آموزش معارف دینی در کلاس گنجاند.
نمودار موضوعات و مباحث، موضوعات و مراحل توسعه یافته به عنوان طرح هایی که می توان در بروکن بی برای رسیدن به نتایج آموزش داد را نشان می دهد. توالی واقعی در هر مرحله توسط مدرسه فرد مشخص شده و تلاش می شود نیاز دانش آموزان ، ساختارهای آن و پیوندهای آن با قلمرو کشش کلیسا و اجتماع را تأمین شود.
مؤلفه های برنامه درسی آموزش و پروش مذهبی
گنجاندن برنامه درسی دینی در زمینه های گسترده کلیسایی ، فرهنگی و آموزشی خود
• زمینه و مفاهیم
• فراخوانی شاگرد کاتولیک
• آموزش دینی و الزامات خاص مکتب کاتولیک برای آموزش دینی در کلاس درس
5
• هدف
• رشته ها
• اهداف
• نتایج
• محتوا
بسته های منابع به معلمان در توسعه واحدهای کاری، فعالیت های ارزیابی و یادگیری کمک می کند. توالی طرح ها در هر مرحله توسط هر مدرسه برنامه ریزی می شود زیرا نیازهای محلی را برآورده می کند.
مقالات ترجمه شده مدیریت آموزشی