ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

در این وبلاگ، مطالب و مقالات علمی برای رشته های مختلف دانشگاهی، منتشر خواهد شد

همه کسب و کارها، برابر و مساوی، ساخته نشده اند. پاسخ سیاستی به کووید 19 نباید مشکلات نامتناسب پیش روی کسب و کارهای هدایت شده توسط زنان را نادیده بگیرند. کشورهای دارای شاخص نابرابری جنسیتی بالا یا GDP سرانه پایین، باید سیاست های متناظر را ایجاد کنند تا از بوجود آمدن خلاء جنسیتی در طی همه گیری جلوگیری کنند و از منافع زنان و کسب و کارهایشان، حمایت کنند. سیاست موثر می تواند شامل این موارد که قطعاً محدود به اینها نیستند، باشند: ارائه دسترسی به تامین مالی برای صاحبان کسب و کار زن و متوازن سازی مجدد مسئولیت های به تازگی افزوده شده در خانواده، که معمولاً بر زنان بیشتر از مردان، تاثیر می گذارند.

سفارش ترجمه تخصصی حسابداری

 

 

شکل 1، تفکیک بندی صنایع از نظر کسب و کارهای مدیریت شده توسط زنان، تعطیلی تجاری (closure) و ورشکستگی پیش بینی شده را نشان می دهد. می توان مشاهده نمود که 45/27% مدیران ارشد در صنعت هتلداری و رستوران ها، زنان می باشند (که این بالاترین درصد در بین همه صنایع است). این ناهموار بودن، بازگو کننده این حقیقت است که زنان به احتمال بیشتر در صنایع خدماتی که نیاز به تعامل با مردم دارند، کار می کنند. به این ترتیب، صنعت هتل ها و رستوران ها با بالاترین سطح تعطیلی تجاری و ورشکستگی پیش بینی شده، ارتباط دارند. با استفاده از شکل 1، بوضوح می توانیم ناهمگنی صنعتی از نظر توزیع جنسیتی و پیامدهای اقتصادی بالقوه را مشاهده کنیم. بنابراین، کنترل کردن اثرات صنعت ثابت در کل تحلیل تجربی مان، بسیار مهم است.

 

شکل 1.

 

جدول 2، ماتریس همبستگی پیرسون همه متغیرهای مطالعه را نشان می دهد. WomanTopManager، همبستگی قوی و مثبت با تعطیلی تجاری و پیش بینی ورشکستگی دارد، که این با انتظارات ما همخوانی دارد. متغیرهای سطح کشور، عموماً همبستگی زیادی با همدیگر دارند. بخصوص اینکه، Ln_GDPperCapita، همبستگی زیادی با Gender_Inequality دارد. این همبستگی زیاد، براحتی قابل درک است، زیرا کشورهای کمتر توسعه یافته، عموماً سطح بالاتری از نابرابری جنسیتی دارند. ما آزمون های مختلفی را در این مطالعه انجام دادیم تا مسئله بالقوه همخطی چندگانه را در متغیرهای مستقلمان، کاهش دهیم.

 

جدول 2

 

3. نتایج و بحث و بررسی

1.3. اثر جنسیت بر تعطیلی تجاری و ورشکستگی پیش بینی شده

ابتدا تلاش می کنیم به دو سوال زیر پاسخ دهیم. آیا کسب و کارهای مدیریت شده توسط زنان در مقایسه با مردان، به احتمال بیشتر در دوره همه گیری کرونا، تعطیل می شوند؟ آیا رهبران تجاری زن، در مورد آینده نسبت به مردان، بدبین تر هستند؟

مدل رگرسیون اصلی به این صورت است:

          1.  

برای استخراج ناهمگنی سطح کشور-صنعت مشاهده نشده، اثرات ثابت کشور-صنعت را در رگرسیون هایمان، شامل می کنیم. برای رفع مسئله ناهمگنی پراکندگی، خطاهای معیار را در سطح کشور-صنعت، خوشه بندی می کنیم.

ستون های (1) و (2) از جدول 3، نتایج تست های جنسیت-تعطیلی را گزارش می دهند. CloseDummy و Ln_CloseWeeks، هر دو ارتباط مثبت و معنادار با WomanTopManager دارند که گویای آن است که شرکت های هدایت شده توسط زنان، به احتمال بیشتر مستعد تعطیلی و مدت تعطیلی بیشتر نسبت به مردان در دوران همه گیری هستند. ستون های (3) و (4)، نتایج رگرسیون آزمون های جنسیت-انتظارات را نشان می دهند. ExpectBankrupt و Ln_ExpectRemainWeeks، همبستگی مثبت و منفی با WomanTopManager دارند که این نشان دهنده آن است که رهبران تجاری زن، بیشتر از مردان در مورد آینده، بدبین هستند.

 

جدول 3.

 

درک می کنیم که رگرسیون این مطالعه، ممکن است از مسئله درونزادی رنج ببرد. علت های احتمالی درونزادی شامل علیت وارون، همزمانی بودن و متغیرهای از قلم افتاده می باشند. علیت وارون و همزمان بودن، احتمالاً بر نتایج رگرسیون مطالعه ما، تاثیر ندارند، به دو دلیل: اول اینکه، همه گیری کووید 19، یک شوک مشخصاً پیش بینی نشده بود و متغیرهای وابسته (تعطیلی شرکت و انتظارات)، نتایج این رویداد برونزاد می باشند. دوم اینکه، متغیرهای وابسته از پژوهش های پیمایشی پیگیری کووید 19 انجام شده در سال 2020، گردآوری شده اند، درحالی که WomanTopManager و متغیرهای کنترلی دیگر، از جدیدترین دور WBES انجام شده در سالهای 2018 یا 2019، گردآوری شده اند. متغیرهای قلم افتاده می توانند بر نتایج ما تاثیر بگذارند و همه تلاشمان را می کنیم تا تاثیر آنرا کاهش دهیم. علاوه بر متغیر کلیدی ما، یعنی WomanTopManager، 9 عدد متغیر کنترلی سطح شرکت و اثرات کشور-صنعت ثابت را در رگرسیون هایمان شامل می کنیم. در نتیجه، امیدواریم که مسئله متغیر قلم افتاده، دیگر یک نگرانی جدی در زمینه کاری ما نباشد.

 

2.3. اثر تعدیل کننده محیط جنسیتی

همچنین، کنجکاویم بدانیم که چگونه محیط برابری جنسیتی یک کشور بر روابط جنسیت-تعطیلی و جنسیت-انتظار مشاهده شده در بالا تاثیر می گذارند. ابتدا، شاخص نابرابری جنسیتی سطح کشوری را از برنامه توسعه ملل متحد، گردآوری می کنیم. Gender_Inequality، یک شاخص نابرابری جنسیتی سطح کشور است. مقدار بالاتر این شاخص نشان دهنده درجه بالاتر نابرابری است. سپس، Gender_Inequality و عبارت اثر متقابل WomanTopManager× Gender_Inequality را در معادله (1)، وارد می کنیم. از آنجایی که تنها مشاهدات یک سال در دیتاست ما موجود می باشد، شامل کردن Gender_Inequality بدان معناست که نمی توانیم بطور همزمان اثرات کشور ثابت را شامل کنیم تا از مسئله همخطی چندگانه، اجتناب کنیم. برای اطمینان حاصل کردن از اینکه ناهمگنی اقتصاد کلان در کشورهای مختلف، مدنظر قرار گرفته، در ادامه Ln_GDP، GDP_Growth، Ln_GDPperCapita و Inflation را در رگرسیون ها شامل می کنیم.

در جدول 4 (الف)، اثرات WomanTopManager× Gender_Inequality را بر تعطیلی شرکت و انتظارات، ارزیابی می کنیم. ضرایط جمله اثر متقابل، در همه ستون ها معنادار هستند. برای مثال، در اکثر کشورهای جنسیت برابر (Gender_Inequality=0.06)، کسب و کارهای مدیریت شده توسط زنان، از نظر احتمال تعطیلی و انتظار ورشکستگی، تقریباً مشابه با شرکت های مدیریت شده توسط مردان می باشند. اما، در کشورهایی که کمترین برابری جنسیتی دارند (Gender_Inequality=0.71)، شرکت های هدایت شده توسط زنان، در مقایسه با مردان، 93/10% (58/13%) احتمال بیشتر دارد که تعطیل شوند (یک ورشکستگی را انتظار داشته باشند). در مجموع، نتایج جدول 4 (الف) بیان می کنند که تاثیر نامتناسب این همه گیری بر شرکت های هدایت شده توسط زنان، به اندازه برابر در کشورهای نابرابر از نظر جنسیتی، غالب می باشد.

 

جدول 4 (الف)

 

3.3. اثر تعدیل کننده توسعه اقتصادی

با توجه به همبستگی زیاد بین نابرابری جنسیتی و سرانه GDP، بررسی جداگانه اثر تعدیل کننده توسعه اقتصادی، که نماینده آن سرانه GDP می باشد، لازم است. مخصوصاً اینکه، WomanTopManager را با لگاریتم سرانه GDP، اثرمتقابل می کنیم و آنرا در معادله (1) وارد می کنیم. در میابیم که ضرایب جمله های اثرمتقابل، همیشه برای همه مدل ها، معنادار هستند (جدول 4 (ب)). نتایج جدول 4 (ب) بیان می کنند که اثر نامتناسب همه گیری بر کسب و کارهای هدایت شده توسط زنان، در کشورهای ضعیف، بسیار قوی تر می باشد [3].

 

جدول 4 (ب)

 

برای بیشتر بررسی کردن اثر محیط اقتصادی بر روابط جنسیت-تعطیلی و جنسیت- انتظارات، نمونه را به دو گروه، کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، طبق دسته بندی درآمدی ارائه شده توسط بانک جهانی، تقسیم بندی می کنیم. سپس، مجدداً تحلیل ارائه شده در جدول 2 را در هر نمونه فرعی، پیاده سازی می کنیم. نمونه فرعی کشورهای توسعه یافته، احتمال تعطیلی و انتظار ورشکستگی، تفاوت معناداری بین شرکت های مدیریت شده توسط زنان و مردان ندارند. اما، در گروه کشورهای در حال توسعه، احتمال تعطیلی و انتظار ورشکستگی، به میزان معناداری در شرکت های مدیریت شده توسط زنان نسبت به مردان، بیشتر هستند. اگر نتایج جدول 4 (ج)، تابلوی (ب) و نتایج جدول 2 را مقایسه کنیم، مشاهده خواهیم کرد که برای مثال، شرکت های مدیریت شده توسط زنان، به میزان 6/2% درصد به احتمال بیشتر در سطح جهانی، تعطیلی می شوند و به احتمال 3/3% بیشتر در کشورهای در حال توسعه در مقایسه با شرکت های مدیریت شده توسط مردان، تعطیل می شوند [4].

 

جدول 4 (ج)

 

4.3. کانال های بالقوه

کانالهای احتمالی که از طریق آنها مدیران ارشد زن و مرد می توانند بر تعطیلی های شرکت و انتظارات ورشکستگی مرتبط با کووید 19، به نحو متفاوت تاثیر بگذارند، چه هستند؟ چهار کانال احتمالی(دولت، امور مالی، فنآوری و نیروی کار)، در زیر بررسی می شوند. (1) کانال دولت: آیا کسب و کارهای هدایت شده توسط زنان، حمایت دولتی کمتری نسبت به کسب و کارهای هدایت شده توسط مردان، دریافت می کنند؟ GovAid (یک متغیر ساختگی است که برابر است با 1 اگر شرکت هر گونه حمایت دولتی را از زمان شیوع کووید 19، دریافت کرده است و در غیراینصورت، صفر) برای نشان دادن دسترسی یک شرکت به حمایت دولتی، مورد استفاده قرار می گیرد (2) کانال تامین مالی: آیا شرکت های مدیریت شده توسط زنان، حمایت مالی کمتری نسبت به مردان، دریافت می کنند؟ از آنجا که کانال عمده تامین مالی برای SME ها، تامین مالی از طریق بانک ها می باشد (بک و همکاران، 2008)، BankLoan (یک متغیر ساختگی برابر با یک است اگر منبع اصلی تامین مالی یک شرکت، در صورت کمبود گردش نقدی، وام تجاری است، و در غیراینصورت، صفر است) برای نشان دادن دسترسی یک شرکت به منابع مالی، استفاده می شود. (3) کانال فنآوری: آیا رهبران تجاری زن به احتمال کمتر تعدیل های عملیاتی با استفاده از فنآوری اینترنت در زمان همه گیری انجام می دهند؟ Online (یک متغیر ساختگی، برابر 1 اگر شرکت فعالیت های تجاری اینترنتی، تحویل کالاها/خدمات یا تمهیدات کار از راه دور را در پاسخ به شیوع کووید 19، شروع کرده یا افزایش داده است،  و در غیراینصورت صفر)، برای نشان دادن بکارگیری فنآوری توسط شرکت استتفاده می شود (4) کانال نیروی کار: آیا نسبت «تعداد کارکنان»/«کارکنان زن» در شرکت های هدایت شده توسط زنان نسبت به مردان، کاهش بیشتری پیدا کرده است؟ درک می کنیم که فرصت های کار کارکنان زن، به میزان نامتناسب تحت تاثیر همه گیری کووید 19 قرار می گیرد (آدامز-پراسل و همکاران، 2020؛ کوی، دینگ و ژو، 2020)، درحالی که متوجه نشدید که این اثر چگونه بین زنان در مقایسه با مردان، تغییر می کند. DecreaseLabor و DecreaseFemale، برای ارزیابی تغییر استخدام یک شرکت در پاسخ به شیوع کووید 19، استفاده می شوند.

در مجموع، متغیرهای کانال مورد توجه ما، عبارتند از GovAid، BankLoan، Online و DecreaseLabor و DecreaseFemale. متغیر مستقل کلیدی، هنوز WomanTopManager می باشد. مجموعه یکسانی از متغیرهای کنترلی سطح شرکت، اثرات ثابت کشور-صنعت و خوشه بندی خطاهای معیار، توصیف شده در معادله (1)، در رگرسیون ها شامل می شوند.

جدول 5، نتایج کانال هایی که از طریق آنها، مدیران ارشد زن می توانند بر تعطیلی شرکت و انتظارات ورشکستگی تاثیر بگذارند را گزارش می دهد. ستون های (1) و (3) نشان می دهند که رابطه معناداری بین WomanTopManager و GovAid  (Online) وجود ندارد. ستون (2)، نشان می دهد که WomanTopManager، بار منفی بر BankLoan می گذارد که این گویای آن است که کسب و کارهای هدایت شده توسط زنان به احتمال کمتر حمایت مالی از بانک ها، دریافت می کنند. این یافته، با یافته های آلیسون و همکاران (2019) که یک خلاء تامین مالی از بانک مشابه بین شرکت های هدایت شده توسط زنان و مردان را نشان می دهد، همخوانی دارد. ستون های (4) و (5)، نتایج کانال کار را گزارش می دهند. در مقایسه با شرکت های هدایت شده توسط مردان، زنان به احتمال بیشتر تعداد کارکنان خود، بخصوص کارکنان زن را کاهش می دهند [5]. توجه داشته باشید که کاهش کارکنان (زن) می تواند نتیجه اخراج، کنار گذاشته شدن یا مرخصی باشند.

در کل، حمایتی از کانال های دولت و فنآوری مشاهده م کنیم و مقداری حمایت از کانال های تامین مالی و نیروی کار را مشاهده می کنیم تا شکاف های جنسیت-تعطیلی و جنسیت-انتظار ورشکستگی را در طی همه گیری، تبیین کنیم. به دولت توصیه می کنیم که توجه بیشتری به تامین مالی محکم تر و موانع کارگری مواجه شده پیش روی شرکت های هدایت شده توسط زنان، بدهد.

 

جدول 5

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی