ترجمه مقاله تاثیر عملیات اطلاعات دولتی بر کاربرد سیستم اطلاعاتی
تجزیه و تحلیل تاثیر عملیات اطلاعات دولتی بر کاربرد سیستم اطلاعاتی مدیریت اضطراری
Analysis of the Impact of Government Information Operation on Emergency Management Information System Application
چکیده – این مطالعه از روش اعتبار سنجی کیفی و کمی برای کشف ترکیبی از روش های پژوهشی استفاده کرده است. با استفاده از آنالیز های همبستگی، آنالیز مولفه های اصلی و آنالیز رگرسیون چند گانه سلسله مراتبی 293 نمونه از ادارات دولتی در چارچوب کاربرد سیستم های اطلاعات مدیریت حسابداری EMIS، تجزیه تحلیل مدل 5 فاکتوره انجام شد که شامل فاکتور های مدیریتی درون سازمان، عرضه کننده استاندارد فناوری محصول، فاکتور های محیطی فنی خارجی و بخش فناوری اطلاعات برای پشتیبانی ظرفیت های خدماتی ادارات دولتی در چارچوب کاربرد های EMIS بودند و همه دارای اثرات معنی داری بودند.
کلمات کلیدی – سیستم اطلاعات مدیریت اضطراری؛ سیستم اطلاعاتی؛ عملیات اطلاعات دولتی
- مقدمه
با یکپارچه شدن اقتصاد و سیاست جهانی، مدیریت دولتی و فرایند های خدماتی روند الکترونیک، اتوماسیون و غیر دفتری پیدا کرده اند. سیستم های اطلاعات مدیریت اضطراری EMIS در برخی از کشور ها به خصوص کشور های توسعه یافته، به شدت گسترش یافته اند. استفاده از فناوری اطلاعات برای بهبود سازمان های دولتی، سازمان دهی و آرایش مجدد پردازش و مدیریت دولتی، تغییر کارکرد های مدیریتی نمایندگی های دولتی، بهبود کیفیت و کارایی کار همگی نقش مهمی در ایجاد یک سیستم مدیریتی استاندارد، هماهنگ و کارامد داشته اند(1). EMIS سهم مهمی در بهبود اصلاحات ملی دولت، بهبود کارایی دولتی، بهبود اثر بخشی نقش کار دولتی دارد.
- بررسی مقالات
متغیر های مستقل این مطالعه، سیستم شاخص موفقیت EMIS شاخص اندازه گیری سیستم های اطلاعات DeLone وMeLena بر اساس مدل موفق برای تعیین سیستم ارزیابی مورد استفاده برای اندازه گیری شش بعد:کیفیت سیستم، کیفیت اطلاعات، نفوذ شخصی، اثر سازمانی رضایت کاربر و کاربرد سیستم و غیرع و سیستم اطلاعات عمومی دارای ترکیب منحصر به فردی می باشند.
این مطالعه از نظر به کار گیری فاکتور های اثر برای الگوهای بخش ویژه و دیگر فاکتور های مورد استفاده برای اصلاحات انجام شده توسط فاکتور های بخش ویژه برای ایجاد فرضیه مطالعه نخستین مطالعه می باشد. اگر این عناصر با قوانین متعارف و سبک مدیریت چینی همراه باشند، سیستم مدیریت مورد استفاده دارای برخی عناصر خاص می باشد(2).
هولاند(3) معتقد است که اجرای موفق ERP مستلزم پردازش محور شدن شرکت ها بوده و همه ادارات باید از فرایند های واحد یا یکسان استفاده کنند و مزیت های واقعی ERP را می توان از تغییرات سازمانی حاصل کرد . از این رو، اجرای ERP یک پروژه تجاری است تا پروژه فنی. موفقیت سیستم های ERP از نظر هولاند مستلزم استفاده از فاکتور های حیاتی نظیر فاکتور های راهبردی و فاکتور های تاکتیکی در دو سطح می باشد که اولی شامل پشتیبانی مدیریتی، افزایش اراده و مهارت، زمان مندی پروژه، سیستم های حقوقی، راهبرد اجرای ERP، و دومی شامل مشارکت کاربر(مشاوره با مشتری)، پرسنل، پذیرش کاربر، پایش و بازخورد، برقراری ارتباط، سوالات( حل مسئله)، ERP و ترکیب نرم افزار می باشد. بر اساس گفته استو(4)، درصد شکست پروژه ERP به دلیل این که مدیر پروژه نگران مسائل فنی و مالی است ولی مسائل غیر فنی را در نظر نمی گیرد بالاست. از این روی، استو از چهار بعد اجرای سیستم ERP و فاکتور های اثر آن را توصیف می کند: راهبردی، تاکتیکی، سازمانی و فنی.
شکل1. مدل تاثیر عملیات اطلاعات دولتی با EMIS
فاکتور بحرانی در موفقیت کسب و کار در این مطالعه تئوری بود زیرا خصوصیات اساسی کمپانی های مختلف و فاکتور های کلیدی بر اهمیت شناخت تاثیر زیادی می گذارد( 5 و 6). از این رو، وقتی کاربران نهایی داخلی یعنی هر یک از خصوصیات اساسی ادارات دولتی دارای وجه مشترک نباشند، این بر کاربرد های سیستم مدیریت اطلاعاتی اضطراری اهمیت درک فاکتور های تاثیر موثر خواهد بود. ادارات دولتی مختلف از نظر اهمیت آگاهی حساس هستند که به دلیل خصوصیات مختلفی است که در آن ها وجود دارد. توصیف پارامتر های اساسی ادارات دولتی از فاکتور های وضعیتی نظیر واحد اطلاعات و دیگر فاکتور های فردی و شش فاکتور دیگر، 5 فاکتور اطلاعات شخصی(7) و ابعاد مربوطه را می توان به 11 اطلاعات تقسیم کرد: