ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

در این وبلاگ، مطالب و مقالات علمی برای رشته های مختلف دانشگاهی، منتشر خواهد شد

ترجمه مقاله تاثیر عوامل اقتصادی بر اشتراک دانش

پنجشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲، ۰۲:۴۰ ب.ظ

برای تحلیل بهتر تأثیر اشتراک گذاری، کشورهای جهان بر مبنای ساختار اقتصادی و معیارهای شدت انتشار دسته بندی می شوند. اقتصادهای توسعه یافته (OECD) به سه گروه ایالات متحده (واردات کمتر) ، سایر کشورهای "G7 " (کانادا ، فرانسه ، آلمان ، ایتالیا ، ژاپن ، انگلستان) و "سایر کشورهای عضو OECD" دسته بندی می شوند. سایر کشورهای "عضو گروه G7" تولیدکننده های پاک تری هستند و بیشتر از ایالات متحده آمریکا و کمتر از سایر کشورهای OECD به واردات می پردازند. متقابلا، "سایر کشورهای عضو OECD"  در میان کشورهای توسعه یافته، بیشتر وارد کننده خالص هستند. از طرف دیگر، کشورهای با کمترین میزان مصرف کربن در کشورهای در حال توسعه نظیر چین (تولید کننده و صادر کننده اصلی) ، کشورهای "BRIIS" (برزیل ، روسیه ، هند ، اندونزی ، آفریقای جنوبی) و گروهی از سایر کشورهای جهان دسته بندی می شوند. کشورهای عضو گروه BRIIS، کشورهای اصلی در حال توسعه با شدت کربن بالاتر نسبت به چین بوده و دارای واردات کمتری هستند.

 

ثبت سفارش ترجمه تخصصی مدیریت

 

همچنین، به منظور تشریح تأثیر عوامل اقتصادی که به فهرست موجودی های مختلف کربن منتج می شود، برخی از واقعیات و ارقام مربوط به شاخص های اقتصادی و اگزرژیک کشورهای نمونه در این مطالعه تحقیقاتی در مقاله تکمیلی ارائه شده است. شکل 4 ، ویژگی های اقلیمی - اقتصادی نسبی کشورهای ذکر شده را نشان می دهد. ساختار اقتصادی کشورها (برحسب نسبت کربن وارداتی (غیرمستقیم) به انتشار مستقیم) و بهره وری تولید آنها (بر حسب شدت کربن تولیدات داخلی ناخالص ملی در kgCO2/ $2010) برای 6 دسته جهت کمک به درک رفتار CExA مورد تحلیل قرار گرفت (شکل 4).

بر اساس داده های ارائه شده در اشکال 3 و 4، شدت کربن کشورهای توسعه یافته (در حال توسعه) به طور معمول کمتر (بالاتر) از میانگین ​​جهانی 0.22 kgCO2/$2010 است. بیشترین تفاوت در ساختار اقتصادی این گروه از کشورها در این مطالعه، میانگین ​​شدت کربن سایر کشورهای گروه G7 است که دارای کمترین مقدار در نمودار می باشد و پس از آن سایر کشورهای عضو OECD ، از لحاظ سهم انتشار غیر مستقیم به مستقیم در مرتبه دوم قرار دارند. این امر به صورت آشکار، تأثیر نشت کربن را برای برون سپاری صنایع آلاینده از این کشورها نشان می دهد. بیشتر اقتصادهای OECD وابسته به واردات (برای مثال ، لوکزامبورگ (LUX) ، سوئد (SWE) و سوئیس (CHE) و همچنین کشورهایی با اقتصاد در حال توسعه و تولید کمتر (به عنوان مثال ، کاستاریکا (CR!) ، کامبوج (KHM)، سنگاپور (SGP) دارای بیشترین سهم انتشارات در زمینه واردات هستند. همچنین، مقایسه بیشتر ساختارهای اقتصادی کشورها ، تفاوت کشورها را بر مبنای مولدترین بخش اقتصادشان مشخص می کند. برای مثال، در میان کشورهای بزرگ در حال توسعه، برزیل (به دلیل سهم بالای آن در تولید سوخت های زیستی) ، هند (به عنوان کمترین میزان مصرف کربن (شکل 3) و عربستان سعودی (به دلیل اقتصاد مبتنی بر سوخت فسیلی) سطح و ترکیبات مختلفی از شدت کربن را نشان می دهند. اقتصادهای متکی به نفت دارای سهم بسیار پایینی از بارهای غیر مستقیم کربن در زمینه مصرف هستند. بنابراین، آنها دارای موجودی کربن مبتنی بر CExA نسبت به PBA و CBA هستند. این سهم نسبتاً کم کربن وارداتی به این دلیل است که صنعت تولید نفت خام به عنوان محرک اصلی اقتصاد، خود یک صنعت متمرکز بر انرژی (و کربن) است که به PBA بالا منجر می شود، در حالی که اکثر واردات به این کشورها با هدف تأمین نیازهای نهایی و نه برای تولیدات پردازش میانی،​​ با محصولاتی با تمرکز کمتر بر کربن انجام می شوند.

شکل 5 مقادیر CExA و (سهم بارهای انتشار غیر مستقیم) را در مقایسه با نتایج حسابداری PBA و CBA (محاسبه شده از نتایج ارائه شده در (ویبه و یامانو ، 2016) برای 6 دسته ذکر شده را نشان می دهد.

همچنین، همراه با تغییر در سطوح تولید، ساختارهای اقتصادی و بهره وری تولید، CExA بدست آمده از کشورهای مختلف از لحاظ زمانی داراری تغییرات تدریجی است. شکل 6 تغییرات زمانی موجودیهای محاسبه شده و همچنین PBA و CBA گروههای فوق (از مطالعه مرجع) را نشان می دهد (ویب و یامانو ، 2016).

3.4 تغییرات زمانی CExA

وضعیت نسبی موجودی های CBA و PBA کشورها به طور جدی در مقالات مورد مطالعه قرار گرفته است (دیویس و کالدیرا ، 2010 ؛ دیویس و همکاران ، 2011 ؛ ویبه و یامانو ، 2016) و در اینجا مورد بحث و مطالعه بیشتر قرار نمی گیرد. تناسب پایدار SBA به PBA و CBA در طول زمان نشان می دهد که هیچ تغییر ساختاری عمده ای در تولید نسبی و رفتار مصرف کشورها صورت نگرفته است. با این وجود، با توجه به تغییر در سطوح تولید و بهبود کارایی، افزایش (کاهش) تدریجی در سهم موجودی کربن کشورهای در حال توسعه (توسعه یافته) ایجاد شده است (شکل 6).

ثبت سفارش ترجمه تخصصی مدیریت

ثبت سفارش ترجمه تخصصی مدیریت

ثبت سفارش ترجمه تخصصی مدیریت

با توجه به اطلاعات موثق حاصله، تفاوت بین زیر مجموعه ها در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، بدست آمده است (کاندر و همکاران، 2015). برای مثال، میزان کربن وارداتی نسبی به انتشار مستقیم ایالات متحده آمریکا در حدود 16.7٪ است که کمترین میزان در میان کشورهای OECD است. همچنین میانگین مقادیر مربوط به کشورهای OECD و کشورهای غیر OECD به ترتیب در حدود 37.4٪ و 15.4٪ است (شکل 4 ). بنابراین، با اینکه CBA کشورهای پیشرفته بیش از PBA آنها است (به دلیل اثر نشت کربن)، سهم های مختلف واردات در مصرف کل این کشورها به رفتارهای متفاوت CExA منجر می شود. از اینرو، موجودی CExA ایالات متحده ، به عنوان خودکفا ترین اقتصاد در میان کشورهای توسعه یافته ، همواره کمتر از PBA آن بوده است که به دلیل PBA بالا و سهم کمتر تقاضای واردات کربن تجسم یافته نسبت به میزان تولیدات و انتشار مستقیم ایالات متحده آمریکا می باشد (شکل 4 و 5). به عبارت دیگر، با توجه به انتشار بالای تولید مبتنی بر آن، با اینکه کل معاملات کربن برای تولیدات میانی صنعتی و مصرف نهایی نیز در نظر گرفته شده است، ایالات متحده به دلیل PBA بالای خود به میزان کافی شارژ می شود و بنابراین از مسئولیت کمتری در قبال تجارت جهانی در زمینه کربن تجسم یافته برخوردار است.

با این وجود، تقاضای روزافزون برای واردات کربن تجسم یافته برای سایر کشورهای عضوG7 ، CExA این کشورها را تقریبا به CBA آنها افزایش می دهد. کارایی پایین سایر کشورهای OECD با مصرف بالا، باعث بیشترین سهم تقاضای کربن غیرمستقیم می شود و بنابراین CExA آنها بالاتر از CBA است. از طرف دیگر، در کشورهای در حال توسعه ، نسبت های مختلف وابستگی به کربن های وارداتی باعث موجودی های مختلف کربن مبتنی بر CExA می شود. همانند کشورهای پیشرفته، هرچه سهم کربن وارداتی در کل مصرف در صنایع و مصرف کنندگان نهایی بیشتر باشد ، CExA بالاتر می باشد. از اینرو، در مورد چین ، CExA تقریبا به اندازه CBA پایین است ، در حالی که برای کشورهای عضو BRIIS بیشتر از CBA افزایش می یابد.

در نهایت، یک رابطه مشخص بین رفتار کربن در شرکت ها وجود دارد. برای مثال، افزایش چشمگیر مصرف کالاها و خدمات هم برای تقاضای نهایی و هم برای تولیدات میانی ​​در کشورهای پیشرفته به کاهش چشمگیر مصرف کشورهای در حال توسعه ("سایر کشورهای جهان") با درآمد کم و متوسط در سال 2000 منجر ​​شده است (شکل 6). بررسی های دقیق تغییرات در تجارت جهانی محصولات مختلف و در مناطق مختلف، عوامل اصلی ایجاد کننده چنین تغییراتی را مشخص می کند. بنابراین، در بخش 6 جزئیات بیشتر مربوط به هر کشور ارائه شده است.

4. نتیجه گیری

تخصیص عادلانه سهم هر کشور در انتشار جهانی کربن، مستلزم بررسی موثر علل انتشار در تقاضا و عرضه است. از اینرو، از لحاظ تولید ، تولیدکنندگان هم از نظر میزان فعالیتهای تولیدی خود و هم از نظر بهره وری فنی تولیدات خود، مسئولیت پذیر خواهند بود. در حالی که به طور همزمان، اقتصادها از لحاظ مصرف، باید مسئولیت میزان و منبع مصرف خود را در هر دو تقاضای نهایی کشورشان (به عنوان مثال، مسکونی و حمل و نقل) و مصرف متوسط ​​در فعالیت های اقتصادی محلی بر عهده بگیرند. این جامعیت با ایجاد انگیزه در تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به سمت انتشار کمتر ، حداکثر تأثیر سیاست های اقلیمی را تضمین می کند.

در این مطالعه تحقیقاتی ، با ترکیب منطقی CEA و روش محیطی گسترده ، روش جدید SBA توسعه یافته و در سیستم جهانی اعمال می شود. رویکرد CExA معیارهای انصاف را برآورده کرده و یک چشم انداز کلی را برای بررسی مسئولیت های جهانی مربوط به انتشار GHG توصیه می کند و شامل ویژگی های هر دو اصول PBA و CBA است. از اینرو، می تواند سطح و کیفیت تولیدات و همچنین سطح و انتخاب منابع واردات کل مصرف را در هر دو تقاضای نهایی و صنایع میانی محاسبه کند. بنابراین ، ضمن در نظر گرفتن موجودی کربن CExA ، کشورها تشویق می شوند که میزان انتشار مستقیم خود (توسط تولیدات کمتر و سبزتر) و بارهای انتشار غیر مستقیم واردات (با کل مصرف کمتر و انتخاب منابع سبز برای واردات) را نیز در عین حال کاهش دهند.

با کمک هزینه های اکسرژی، برای تخصیص میزان انتشار کربن در میان چند محصول هر یک از اجزای سیستم جهانی ، از روش CExA برای ردیابی بارهای کربن در جریان های معاملاتی استفاده می شود. بنابراین، رویکرد CExA یک تخصیص منصفانه SBA از مسئولیتهای کربن را در بین کشورها توصیه می کند. به طور خلاصه ، با توجه به نتایج حسابداری ارائه شده در اینجا، در زمینه  CExA دو ویژگی وجود دارد:

ابتدا، اشتراک گذاری، معادل تا میانگین ​​نیست: موجودی SBA لزوماً بین PBA و CBA قرار ندارد زیرا آنها میانگین موجودی های معمول نیستند. در عوض ، آنها دارای جزئیات اقتصادی و فنی بیشتری هستند.

دوم ، بر خلاف موجودی های CBA و PBA ، هیچ منافع سیستماتیک مورد انتظاری برای گروه ها در کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه وجود ندارد. این امر ناشی از این واقعیت است که هم کارایی فنی و هم ساختار اقتصادی کشورها در حسابداری مناسب SBA حائز اهمیت است. از اینرو، با توجه به تفاوت در این دو ویژگی ، موجودی های SBA نسبی متفاوتی در بین کشورها در هر دو گروه وجود دارد.

با این حال ، روش پیشنهادی در این مطالعه با در نظر گرفتن مستقیم PBA به عنوان بخشی ذاتی SBA ، میزان مصرف ناشی از آن را در کشور تولید کننده محاسبه می کند. از اینرو، روش CExA این مطالعه تحقیقاتی برای در نظر گرفتن کامل تفاوت در بهره وری فنی و عوامل انتشار ویژه منطقه معتبر است، زیرا آنها ذاتاً در بخش PBA موجودی SBA پیشنهادی گنجانده شده اند.

مانند سایر روشهای حسابداری ، ممکن است تحت قوانین حسابداری غیر PBA، بازندگان و برندگانی نیز وجود داشته باشد. برای مثال ، نتایج حاکی از آن است که با توجه به روش اشتراک گذاری پیشنهادی، گروهی از کشورهای توسعه‌یافته که از بیش‌ترین تاثیر نشت کربن به وسیله برون سپاری صنایع آلاینده به کشورهای توسعه‌یافته بهره‌مند شده‌اند، بیشتر برای انتشارات تجسم یافته در اقتصاد خود در زمینه واردات تاوان می‌دهند.

بررسی جامع عوامل ایجاد مسئولیت در هر دو سمت عرضه و تقاضا که در روش حسابداری پیشنهادی در این تحقیق حاضر وجود دارد، مزیتی نسبت به رویکردهای دیگر است. معقولیت این روش می‌تواند بر مقاومت در برابر کاربردپذیری آن در به اشتراک گذاری سهم در اقدام اقلیمی جهانی و یکپارچه غلبه کند.

در واقع، تمام روش‌های حسابداری دارای محدودیت‌هایی برای طراحی و اجرای سیاست‌های اقلیمی هستند. روشهای SBA برای بهبود اثربخشی روشهای مرسوم حسابداری توسعه یافته اند. با این وجود ، آنها نمی توانند بسیاری از ملاحظات مربوط به عدالت اقلیمی و اثرات "غیر مستقیم و پویا" سیاست های افلیمی جهانی را شامل شوند (کاندر و همکاران 2015). این امر، به عنوان مثال، ادغام حسابداری SBA در مدل های پویای اقلیمی در مطالعات آتی را ضروری می نماید. داده های مربوط به جداول ورودی-خروجی بین کشوری با پوشش دادن تعداد بیشتری از کشورها طی سال‌های اخیر رو به بهبود است. همچنین، روش توسعه یافته CExA بایستی در آینده در جداول ICIO به صورت جامع تر و به روزتر به کار رود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی