ترجمه مقاله تفاوت بین حسابداری اقلام تعهدی و حسابداری نقدی
توضیح مفاهیم
تفاوت بین حسابداری اقلام تعهدی و حسابداری نقدی، زمان بندی درآمد خالص است.
توجه کنید که برای این سه مدت زمان ترکیب شده، هر دو روش درآمد خالص کل یکسان حاصل می کنند. تفاوت بین حسابداری اقلام تعهدی و حسابداری نقدی، زمان بندی درآمد خالص است.
براساس حسابداری نقدی، درآمد خالص در دوره 1 صفر است، از آنجا که فروش ساختمان و خرید مصالح، کارگر و دارایی ها یا خدمات دیگر استفاده شده در ساختن ساختمان، به صورت قرضی یا نسیه بوده اند. درآمد خالص در دوره 2، 60000 دلار می باشد، زیرا پول فروش به صورت نقدی وصول شده است. در دوره 3، کاهش خالص 35000 دلار صورت گرفت، زیرا 35000 دلار پول نقد به طلبکاران پرداخت شد.
ثبت سفارش ترجمه تخصصی حسابداری
در حسابداری تعهدی، بخاطر اینکه پیمانکار ساختمان را می سازد و ساختمان را در دوره 1 به بانک تحویل می دهد و بخاطر اینکه پیامدهای پول نقد خالص (جریان نقدی خالص) این فعالیت کسب درآمد با میزان زیاد قطعیت در انتهای دوره 1 مشخص هستند، درآمد خالص 25000 دلار گزارش می شود. آن درآمد کسب شده و ادعا به پول نقد (یک حساب دریافتنی) حفظ می شود که این با میزان زیاد قطعیت و اطمینان، قابل سنجش است. اما، در دوره های 2 و 3، هیچ فعالیت درآمد رخ نمی دهد، بنابراین هیچ درآمد یا زیانی گزارش نمی شود. می خواهیم وضعیت را قدری اصلاح کنیم. اگر شرکت کارفرما، یک شرکت دولتی با چندین ساختمان در حال ساخت باشد، سودآوری آن در نهایت بر سود سهام پرداخت شده به سهامدارانش و ارزش بازاری سهام معامله نشده اش، تاثیر می گذارد. بنابراین، در تصمیم گیری برای خرید یا فروش سهام، مالکان و سرمایه گذاران بالقوه نیاز به اطلاعات بموقع در مورد جریان های نقدی حال و آینده شرکت دارند تا به ارزیابی در مورد خود شرکت و همچنین در مورد جریان های نقدی آتی آنها، کمک شود. حسابداری تعهدی، این اطلاعات را با گزارش دادن گردش نقدی خالص با فعالیت های سودآور فراهم می کند به محض اینکه آن جریان های نقدی را بتوان با سطح اطمینان قابل قبولی، برآورده نمود. در مثال قبلی، این اثرات جریان نقدی خالص مشخص بودند و در دوره 1 به صورت تعهدی، گزارش داده شده اند، اما در چندین دوره براساس حساب نقدی، پراکنده شده اند. برای مثال، در انتهای دوره 1، حسابداری نقدی نشان می دهد که پیمانکار در طی آن دوره در هیچگونه فعالیت ساختمان سازی سودآور مشغول نبوده است. در انتهای دوره دوم، داده های صورت درآمد نقدی نشان دادند که جریان نقدی خالص آن قرارداد، 60000 دلار بوده اند و در نهایت آن رقم خواهند بود. کاربر تا انتهای دوره سوم نمی داند که درآمد خالص و جریان نقدی خالص برای آن پروژه، تنها 25000 دلار بوده است.
به بیان خلاصه، حسابداری تعهدی در جریان های نقدی پایه گذاری شده است، اما معاملات و رویدادهای دیگر را با پیامدهای نقدی در زمان رخداد معاملات گزارش می دهد نه زمانی که پول نقد دریافت یا پرداخت شده است. همچنین حسابداری تعهدی نسبت به حسابداری نقدی از دیدگاه تعاریف عناصر صورت مالی، برتر و بهتر است، همانگونه که توضیحات بعدی این موضوع را نشان می دهند.
فرض کنید در 1 ژانویه 1998، دیو براون (Dave Brown) یک شرکت ماشین دست دوم را با سرمایه گذاری 20000 دلار پول نقد، تاسیس کرد. خلاصه ای از معاملات این شرکت در طی ماه ژانویه از این قرار است:
- خرید سه ماشین به صورت نقد هرکدام به مبلغ 6 هزاردلار
- فروش سه ماشین هرکدام به مبلغ 9 هزاردلار. دو فروش به صورت نقدی بوده اند. سومی براساس طرح پرداخت مدت دار بود؛ در ماه ژانویه، 1 هزاردلار از این فروش وصول شد.
- یک ساختمان برای دفتر و یک بنگاه اجاره کرد و اجاره سه ماه را پیش پرداخت کرد: 3 هزاردلار
- ماشین دیگری به مبلغ 6 هزاردلار به صورت نقدی خریداریکرد.
- پرسنل فروش به ازای هر ماشین فروخته شده، 300 دلار کمیسیون (پورسانت) گرفتند. در انتهای ژانویه، کمیسیون ها برای دو ماشین فروخته شده به صورت نقد پرداخت شدند و آن شرکت برای کمیسیون فروش سوم، به پرسنل فروش بدهکار شد.
- مخارج دفتری تحمیل شده و پرداخت شده در مجموع 800 دلار بودند.
جدول 3: صورت درآمد
شرکت Brown Used Cars
صورت درآمد
برای ماه منتهی به 31 ژانویه 1998
نقدی تعهدی
درآمدها 19000 27000
مخارج:
هزینه ماشین ها: خریداری شده (4 عدد به قیمت 6000 دلار) 24000
فروخته شده (3 عدد با قیمت 6000 دلار) 18000
کمیسیون ها 600 900
دستمزدها 800 800
اجاره 3000 1000
مخارج کل 28400 20700
درآمد (زیان خالص) (9400) 6300
ترازنامه
طبق 31 ژانویه 1998
دارایی ها:
نقدی 10600 10600
دریافتنی ها از مشتری (1000-9000) 8000
موجودی 6000
اجاره پیش پرداخت شده 2000
دارایی کل 10600 26600
-------------------
بدهی ها و دارایی ویژه:
کمیسیون های قابل پرداخت 300
دیو براون،دارایی ویژه 10600 26300
مجموع بدهی ها و دارایی های ویژه 10600 26600
صورت های مالی نقدی و تعهدی برای ژانویه براساس این مثال، جفت به جفت هم در جدول 3 نشان داده می شوند. چندین جنبه از این مقایسه نشان می دهند که حسابداری نقدی با نظریه نهفته در عناصر صورت مالی، ناهمخونی دارد:
- رویکرد نقدی مقدار درآمد و جریان درون سوی دارایی در ژانویه از فروش سه ماشین را کمتر از واقعیت بیان می کند. 8 هزاردلار قابل دریافت در فروش سوم، یک جریان نقدی درونسوی سلف است که در ژانویه نادیده گرفته می شود اگر حسابداری نقدی استفاده شود.
- در حسابداری نقدی، مخارج مرتبط با هزینه خودروی فروخته شده در ژانویه «اضافه بیان» می شود زیرا تنها سه خودرو عملاً فروخته شده است. خودروی چهارم یک دارایی به شکل موجود است. این ماشین پتانسیل جریان نقدی درونسوی سلف یا در آینده دارد زیرا بعداً قابل فروش است.
- رویکرد نقدی، بخشی از کمیسیون نادیده گرفته شده توسط پرسنل فروش را نادیده می گیرد. از آنجایی که سه خودرو فروخته شده اند، پرسنل فروش 900 دلار کمیسیون کسب کرده اند، حتی اگر تنها 600 دلار پرداخت شده است. همچنین، آن شرکت ملزم به پرداخت 300 دلار کمیسیون به یک پرسنل فروش برای فروش خودروی غیرنقدی است. این الزام یک بدهی است.
- مخارج اجاره برای ژانویه تحت روش نقدی «اضافه براورد» می شود زیرا پرداخت 3000 دلار برای اجاره، مزایای اقتصادی نسبت به سه ماه حاصل می کند. حق استفاده از ساختمان برای دو ماه دیگر یک دارایی اجاره پیش پرداخت شده است.
ثبت سفارش ترجمه تخصصی حسابداری
ثبت سفارش ترجمه تخصصی حسابداری
ثبت سفارش ترجمه تخصصی حسابداری
ثبت سفارش ترجمه تخصصی حسابداری
در حسابداری تعهدی، گردش های نقدی که زودتر از فعالیت های سود مرتبط می آیند «پیش پرداخت» (از جریان های نقدی برونسو) یا کسب نشده (از جریان های نقدی درونسو) نامیده می شوند. برای مثال، اجاره پیش پرداخت 2000 دلار نشان داده شده در ترازنامه در مثال 1، یک پیشپرداخت است. فعالیت های درآمد که زوتر از جریان های نقدی مرتبط می آیند، اقلام تعهدی نامیده می شوند. اقلام دریافتی 8000 دلار نشان داده شده در مثال 2-4، مثالی از درآمد معوق است و کمیسیون قابل پرداخت 300 دلار، مثالی از مخارج معوق است.