ترجمه مقاله فناوریهای اصلی ایجاد کسب و کار جدید چیست
در این بخش نتایج طبقه بندی شده با توجه به سوالات تحقیق را ارائه می دهیم. ابتدا ، تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده توسط مصاحبه ها انجام شده و سپس داده های جمع آوری شده توسط نظرسنجی آنلاین انجام می شود. برای پاسخ به اولین سؤال تحقیق "فناوریهای اصلی ایجاد کسب و کار جدید چیست؟" و سؤال دوم تحقیق "کسب و کارهای جدید که به دلیل فناوری اطلاعات در حال ظهور هستند چیست؟" ، یک تحلیل محتوا از خروجی مصاحبه ها تهیه شده است.
5.1 کسب و کارهای آی تی محور:.
در تجزیه و تحلیل مصاحبه ها ، براساس فن آوری های مشخص شده در ادبیات ، فرصتهای متحول کننده تجارت جدید شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته است.
5.1.1 اینترنت اشیا
ایجاد محصولات و خدمات جدید: IoT به ایجاد و توزیع محصولات و خدمات جدید با نرخ و مقیاس بی سابقه ای کمک خواهد کرد. ایجاد و تحول صنایع: IoT فرصتهای جدیدی را برای ایجاد فرصتها و صنایع جدید اقتصادی به ارمغان می آورد. IoT اجازه می دهد تا فرآیندهای جدید دیجیتالی ، زیرساخت های جدید را برای مدیریت حجم عظیم داده هایی که باید مورد استفاده قرار گیرند تعریف و ایجاد کند. این عمل شیوه انجام کار را متحول می کند: IoT منجر به تعریف مجدد در نوع جدیدی از کسب و کارها و تغییر شکل ماهیت کار خواهد شد.
5.1.2 فناوری ابری
پتانسیل تغییر روش در ارائه خدمات فناوری اطلاعات در شرکتهای بزرگ. استفاده از ویژگی های سخت افزاری و رایانه های تحویل نرم افزار در یک شبکه یا اینترنت ، به عنوان یک سرویس. این مفهوم ابر است
محاسبات انعطاف پذیر و سرعت اجرا به شما امکان می دهد تا شرکت ها چابکی خود را افزایش دهند و سریعتر به تغییرات بازار پاسخ دهند. منابع از طریق اینترنت مقیاس پذیر هستند. ابر زیرساختی است که می تواند بازارها را تقویت کرده و باعث افزایش رقابت پذیری آنها شود.
5.1.3 کلان داده
صنعت IT به دلیل داشتن کلان داده در بیشتر نرم افزارها و سخت افزارها ، برای ذخیره و مدیریت مقادیر زیادی از داده ها ، تعدادی فرصت متحول کننده خواهد داشت. فرصت کوتاه مدت در بهره وری عملیاتی و کارایی نهفته است. در دراز مدت ، مدلهای تجاری جدیدی پیرامون خدمات پرداخت به ازای هر استفاده وجود خواهد داشت. بخش های صنعت عمودی از طریق روابط مشترک با مشتریان و شرکا پدیدار می شوند.
5.1.4تکونولوژی های موبایلی:
در مورد خرید ، لجستیک ، توزیع ، خدمات ، فروش و نگهداری می تواند در سازمانهای مختلف و همچنین در بازار مورد استفاده قرار گیرد.
مدل های تجاری مبتنی بر فروشگاه های برنامه(اپلیکیشن) امکان دسترسی آسان به اطلاعات شخصی شده در دستگاه های تلفن همراه را در هر زمان و هر مکان فراهم می کند. صفحه نمایش های سه بعدی برای تلفن های هوشمند و تبلت ها باعث استفاده گسترده در محصولات سه بعدی می شود. این روند به دلیل افزایش تعداد داده ها از طریق برنامه های قابل حمل بازی شروع می شود. می توان آن را در شبیه سازی داده ها با یک برنامه سه بعدی برای مقاصد نظامی ، پزشکی ، مد ، معماری و سرگرمی از جمله دیگر صنایع استفاده کرد.
5.15 هوش مصنوعی و رباتیک
آخرین نسل رباتیک با استفاده از سیستم های هوش مصنوعی، پیشرفت های چشمگیری در بهره وری و بهبود عملکرد دارند. به عنوان مثال ، خودروهای اتوماتیک ، که به آنها امکان هدایت خود را فراهم می کند ، می تواند منجر به کاهش تعداد تصادفات ، جلوگیری از خطای انسانی و به مرور باعث کاهش خطاهای دیگر شود. روبات ها دسترسی سریعتر به اطلاعات دارند و مقادیر زیادی از داده ها را ذخیره می کنند.
در پزشکی می تواند برای انجام اقدامات با دقت بالا مورد استفاده قرار گیرد ، زیرا می توانند بدون احساسات پاسخ دهند ، و همچنین می توانند در تشخیص بیماری ها کمک کنند ، زیرا می توانند حجم عظیمی از داده ها را در زمان واقعی تجزیه و تحلیل کنند.
5.2 تحول مشاغل ناشی از فناوری اطلاعات
این فناوری ها روش کار بازارها و سازمانها را تغییر می دهند. امکان دارد کارگرانی که دستگاه فنی خود را به کار می برند (BYOD) ، منجر به ایجاد تغییرات ساختاری در سازمان کار شود و اینها در نتیجه ی تکامل فناوری اطلاعات مشاغل جدید مرتبط با خوشه های جدید مانند آموزش الکترونیکی ، انرژی ، گردشگری الکترونیکی ، سلامت الکترونیکی است. همانطور که در جدول 1 نشان داده شده است ، صنایع خلاق ، شهرهای هوشمند و سیستم های حمل و نقل هوشمند در حال ظهور هستند.
تمرکز بر تجارت جدید باید در هماهنگی بین فعالیتهای مختلف اقتصادی موجود باشد و روابط همزیستی رشد را برقرار کند. نوآوری به صورت رشد محور برای یک بازار پایدارتر فرصت هایی را برای گسترش این فعالیت ها به سوی روش های جدید ، با اتصالات جدید و پایداری مالی و اقتصادی قابل توجه تر ، ایجاد میکند.
مشاغل مختلف فعالیتهایی دارند که ممکن است تأثیر چند برابر بر تجارت داشته باشند ، به عنوان یک "فن آوری طیف گسترده" که نوآوری و تمایز هر دو را در ساختن مزایای رقابتی مهم ترغیب می کند.
5.3 متخصصان فناوری اطلاعات مهارت های مورد نیاز مدیران متحول کننده تجارت را شناسایی می کنند
سؤال سوم تحقیق ، تجزیه و تحلیل "مهارتهای مورد نیاز مدیران برای مدیریت مشاغل متحول کننده جدید چیست؟" ، براساس خروجی مصاحبه ها ، تجزیه و تحلیل محتوا تهیه شده است ، که وجود مهارت های مرتبط با ابعاد زیر را تجزیه و تحلیل کرده است: "نوآوری ،" "رهبری و مدیریت." لیستی از مهارت هایی که سازماندهی شده اند در زیر امده است:
مهارت های نواوری:
ظرفیت نوآوری و خلاقیت
ظرفیت متنوع سازی حوزه تجاری
توانایی شناسایی و بهره برداری از فرصت های شغلی جدید؛
مهارت های مدیریت پروژه برای پیوند اهداف پروژه با زمینه های تجاری.
ظرفیت و تمایل به انجام ریسک.
- ظرفیت سازماندهی منابع لازم برای پاسخگویی به فرصت؛
- ظرفیت ایجاد و توسعه شبکه های ملی و بین المللی.
مهارت های رهبری
- مهارت های مربوط به پیشرفت عملکرد کارمند؛
- مهارت های مرتبط با توسعه فرصت های جدید برای کارکنان از طریق تکنیک هایی مانند مربیگری و راهنمایی.
- مهارت های مرتبط با فنون انگیزه برای تقویت عملکرد کارمند؛
- مهارتهای مرتبط با تکنیک برای ارتقاء رضایتمندی کارکنان ، به ویژه از طریق ابزارهای شناسایی
- مهارت های ارتباطی برای بهبود تعهد کارمندان؛
- مهارت های مربوط به مدیریت انتظارات کارکنان در مورد پیشرفت آنها در سازمان؛
- مهارت های مرتبط با مدیریت اختلافات فرهنگی در بین کارمندان.
مهارت های مدیریت:
- مهارتهای مرتبط با اشکال جدید سازماندهی کار ، در مورد روشهای کار گروهی ، انعطاف پذیری در سازگاری با تغییرات در فرآیندهای کاری (به عنوان پاسخی به ریتم بالای نوآوری).
- دانش در مورد انواع مختلف فن آوری؛
- مهارت در مورد ابتکار ، تصمیم گیری و مسئولیتهای مهمتر.
- مهارت های مرتبط با تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به بهره وری ، آنچه مربوط به بهینه سازی نیروی کار در هزینه ها است.
- قابلیت انطباق با تغییرات سازمانی؛
- توانایی مدیریت معاملات و اتحادهای استراتژیک.
- ظرفیت ایجاد شایستگی های اجتماعی و ارتباطی که به تیمهای نهایی امکان می دهد با بهره گیری از تمام پتانسیلهای عناصر خود ، به تیمهای نهایی کمک کنند.
5.4 بررسی مهارت های کسب و کار دیجیتال نوآورانه
با توجه به نظرسنجی ، به 21 نفر از پاسخگویان مهارتهای نوآوری ، مهارتهای رهبری و مهارتهای مدیریتی که از تحلیل محتوای مصاحبه ها ناشی می شود ، ارائه شد. مدیران نیاز داشتند سطح پیشرفت لازم برای مجموعه مهارتهای مورد تجزیه و تحلیل را مشخص کنند.
ابعاد پرسشنامه در جدول 5 آورده شده است:
بعد اول این پرسشنامه مهارت های نوآوری مورد نیاز مدیران را ادغام می کند: ظرفیت نوآوری و خلاقیت ، ظرفیت متنوع سازی حوزه تجارت ، ظرفیت شناسایی و بهره برداری از فرصت های شغلی جدید ، مهارت های مدیریت پروژه برای پیوند اهداف پروژه با زمینه کسب و کار ، ظرفیت و تمایل به ریسک پذیری ، ظرفیت سازماندهی منابع لازم برای پاسخگویی به فرصت ، ظرفیت ایجاد و توسعه شبکه های ملی و بین المللی.
بعد دوم این پرسشنامه مهارت های رهبری را در بر می گیرد: عملکرد کارکنان ، فرصت های توسعه ، انگیزه کارکنان ، رضایت کارکنان ، ارتباطات ، مدیریت انتظارات ، ادغام تفاوت های فرهنگی.
سرانجام ، بعد سوم مهارت های مدیریتی را در قالب های جدید و مدل های سازمان کاری ، فناوریهای جدید ، تغییر سازمانی ، ابتکار عمل ، تصمیم گیری و مسئولیت پذیری ، ظرفیت مدیریت معاملات و اتحادهای استراتژیک ، تجزیه و تحلیل اطلاعات ، شایستگی های اجتماعی و رابطه ای ادغام می کند.
از پاسخ دهندگان خواسته شد مهارت ها را در طیف 5 امتیاز لیکرت اعم از 1 = بدون پیشرفت 2 = توسعه ضعیف؛ 3 = توسعه متوسط؛ 4 = توسعه قابل توجه؛ 5 = توسعه قوی. ارزیابی کنند.
5.4.1 ویژگی های مدیران
اولین تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده در این بررسی ، فراوانی بود تجزیه و تحلیل توصیف مدیر ، با نتایج زیر: پاسخ دهندگان در درجه اول از مرد بودند (85 نفر) و درجه دوم زن (62 نفر) ، لطفاً به جدول 2 مراجعه کنید.
انواع سازمان های پاسخ دهنده در درجه اول آموزش (18 نفر) ، بخش دولتی (18 نفر) ، بهداشت و درمان و کار اجتماعی (13 نفر) ، خدمات بازرگانی (23 نفر) ، تولید غیرغذایی (26 نفر) ، حمل و نقل ، ارتباطات (18 نفر) ، خدمات مالی (16 نفر) و موارد دیگر (15 نفر) ، لطفاً به جدول 3 مراجعه کنید.
پاسخ دهندگان شغل خود را به عنوان مدیریت ارشد (16 نفر) ، مدیریت میانی (86 نفر) ، مدیران اجرایی (45 نفر) توصیف کردند ، لطفاً جدول 4 را ببینید.
5.4.2 شناسایی سطح مهارت های توسعه مورد نیاز برای مدیریت تجارت نوآورانه در مدیران
با توجه به سطح مهارتهای درک شده (جدول 5) لازم برای مدیریت یک تجارت نوآورانه ، میانگین نمرات حاصل برای مهارت های نوآوری بین 3.0 و 3.8 ، برای مهارت های رهبری بین 3.2 و 4.5 و مهارت های مدیریتی بین 3.3 و 4.4 متغیر است ، همانطور که در جدول 4 ذکر شده است. بدین ترتیب تمام مهارتهای مشخص شده در مصاحبه ها به عنوان نیاز به پیشرفت متوسط / قابل توجه ارزیابی شدند.
5.4.3 تأثیر ویژگیهای مدیران بر مهارتهای درک شده مورد نیاز برای مدیریت تجارت نوآورانه
روابط بین پیشرفت مهارتهای درک شده مورد نیاز و عوامل مختلفی از جمله جنس ، نوع سازمان و متغیرهای شغلی مورد بررسی قرار گرفت و آلفای کرونباخ برای همه 147 مورد مهارت مهارت نوآوری پاسخ دهندگان مقدار 76/0 محاسبه شد ، که امکان ایجاد متغیر جدید را با ترکیب 7 مورد فراهم می کند. محاسبات مشابهی برای هفت مورد مهارتهای رهبری و هفت مورد مهارتهای مدیریتی انجام شد تا به ترتیب امتیازات 82/0 و 85/0 بدست آید.
تفاوتهای بین عوامل مختلف مورد علاقه و این سه متغیر مهم جدید با استفاده از آزمون من ویتنی U ، (جنس ، نوع سازمان و سطح شغل) ارزیابی شد. نتایج نشان داد که بین مهارتهای ادراک شده و سطح شغل رابطه معنی داری وجود دارد (6/182 = X2؛ Df. = 44؛ Sig. = 0.00)؛ در توسعه مهارتهای رهبری درک شده (X2 = 172.13؛ df. = 53؛ Sig. = 0.00)؛ و پیشرفت مهارت های مدیریتی درک شده (X2 = 170.35 ؛ df. = 48؛ Sig. = 0.00). بین سه متغیر مهارت و نوع سازمان و متغیرهای جنسیتی تفاوت معنی داری مشاهده نشد.
به طور خلاصه، قابلیت اطمینان معیارها با توجه به سطح توسعه مهارت ها از طریق آلفای کرونباخ بررسی شده که دارای مقدار مینیمم 0.7 بود (کرونباخ، 1951). همانطوری که در جدول 4 نشان داده شده، مقدار کرونباخ همه مجموعه متغیرها برای نمونه کامل، بیشتر از 0.70 بود که حاکی از سطح مناسب قابلیت اطمینان است.
این موضوع، موجب اعتبار این تحقیق در بیان این موضوع می گردد که مدیر کسب و کارهای آشفته باید فردی مقاوم باشد و روی پیاده سازی کسب و کار و بقای آن، تمرکز نماید. این فرد، موجودیت خود را با موفقیت پروژه، مشخص کرده و در راستای رسیدن به اهداف، تلاش می کند. وی دارای قابلیت چابکی در یادگیری بوده و موقعیت های مبهم و ناآشنا را می پذیر و با آنها سازگاری می یابد و با تمرکز بر تجارب، عملکرد آتی را بهبود می بخشد (گونسالوز، مارتینز، و روچا، 2016؛ گونگزوز، روچا و کوتا، 2016؛ گونسالوز، روچا و کوتا، 2015). روند قشاوت، پیچیده بوده و مدیر باید قادر به تصمیم گیری در موقعیت های تنش زا باشد و بازده اجرایی را با کاهش ریسک، متوازن کند. این ایده های اصلی مطابق با مطالعات مولدر (2000، 2001، 2006)، به بررسی توسعه مهارت ها و شایستگی ها در زمینه های پیچیده تر با توجه به عدم قطعیت بازار، و تا حدودی با توجه به سرعت جهانی شدن و تغییرات تکنولوژیکی، می پردازد. این زمینه ها مستلزم مدیرانی ماهری است که به سازمان ها در راستای غلبه بر چالش های ظاهر شده، کمک کند (نیهان، 1998).
مدیران کسب و کارهای آشفته عمدتا با پروژه ها کار می کنند . در این زمینه، رهبری تیم، بسیار مهم است زیرا باید تیم را تشویق به حمایت از اهداف سازمانی کرده و مهارت ها و قابلیت های کارکنان را به طور کارآمدی، توسعه دهد. این فرد همچنین باید مبادرت به ایجاد مشارکت با ذینفعان کرده، نیازهای ذینفعان رقیب را مدیریت کرده و ارتباطات را به طور موثری بهبود بخشد.
یکی دیگر از قابلیت های مهم، مدیریت ریسک، پیش بینی و کاهش چشم گیر و موثر ریسک و هماهنگی تصمیمات با مشخصه ریسک شرکت در راستای اجرای مدیریت پروژه استاندارد و ایجاد پیوند بین اهداف پروژه با زمینه کسب و کار می باشد.