ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

در این وبلاگ، مطالب و مقالات علمی برای رشته های مختلف دانشگاهی، منتشر خواهد شد

الشعیفی (2007) کاربردهای سیستم های اطلاعات حسابداری را در شرکت های نفتی در یمن مورد بررسی قرار داد. این محقق توصیه کرد که شرکت های نفتی باید از سیستم های اطلاعاتی مدرن و پیشرفته حسابداری (AIS)  مانند سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و تولید سیستم ‌های نرم افزاری (SAP) برای حساب های نفت و گاز و سایر سیستم های مدرن مانند سیستم استدلال مبتنی بر مورد(CBR) و سیستم های پشتیبانی از تصمیم (DSS) سیستمهای اطلاعاتی حسابداری مدرن استفاده کنند. علاوه بر این، باید آموزش مداوم به حسابداران در شرکت های نفتی ارائه شود تا آنها را برای استفاده از سیستم های اطلاعاتی مدرن و پیشرفته حسابداری توانمند کند.

سفارش ترجمه تخصصی

 

صالحی ، رستمی و مقدم (2010) تأثیر سیستم اطلاعات حسابداری در صنایع منتخب در ایران را درک کرده و دریافتند که اجرای AIS باعث پیش بینی بهتر شرکت ها در آینده و صورت های مالی صحیح تر و گزارشگری مالی موثق می شود. با این حال ، محققان عنوان کردند که نرم افزار اطلاعات حسابداری با استانداردهای حسابداری ایران سازگار نیست و AIS ایران با سایر سیستم های مالی و مدیریتی که بین AIS و سیستم های مالی و مدیریتی فاصله ایجاد می کند ، منجر به ضعف در شرکت های ایرانی نمی شود. ایمکا نووجی (2012) توصیه کرد که تمام ذینفعان سیستم اطلاعات حسابداری باید تحت آموزش قرار بگیرند تا دانش خود را با استفاده از ابزارها و استراتژی های فعلی با هدف جلوگیری از اثرات کیفیت پایین داده ها به روز کنند. سودانی (2012) با استفاده از 236 پرسشنامه توزیع شده بین حسابداران ، مدیران مالی و مدیران عامل شرکتهای منتخب ، تأثیر AIS  بر عملکرد سازمانی را بررسی مورد بررسی قرار داد. یافته ها نشان داد که بین کلیه متغیرها رابطه معنی داری وجود دارد و بیشترین همبستگی0.662  بین AIS و عملکرد مالی و کمترین همبستگی 0.252 بین عملکرد مالی و مدیریت عملکرد وجود دارد. علاوه بر این، AIS از بیشترین تأثیر بر عملکرد مالی و کمترین تأثیر بر مدیریت عملکرد برخوردار است.

خان (2017) در مقاله ای تحت عنوان ، "تأثیر سیستم اطلاعات حسابداری بر عملکرد سازمانی: مطالعه موردی پروکتر و گمبل" با جمع آوری داده ها از طریق پرسشنامه های طراحی شده ، تأثیر سیستم اطلاعات حسابداری بر عملکرد سازمانی در پروکتر و گمبل را با استفاده از مقیاس سنجش پنج نمره ای لایکرت مورد بررسی قرار داد. نویسنده نقش AIS را بر عملکرد بازاریابی ، عملکرد شغلی و عملکرد مالی ارزیابی کرد. حجم نمونه تحقیق 174 کارمند شاغل در P&G با عملکرد محدود بود. از رگرسیون خطی ساده به عنوان ابزار آماری برای تحلیل استفاده شد. بیشترین تأثیر AIS بر عملکرد بازاریابی (R2 = 0.842) و به دنبال آن عملکرد شغلی (R2 = 0.705) بدست آمد. با این حال ، کمترین تأثیر در عملکرد مالی مشاهده شد زیرا ضریب تعیین  0.632 و بتا 484/0 بود. برای نتیجه گیری ، می توان گفت که تأثیر قابل توجهی از سیستم اطلاعات حسابداری بر عملکرد سازمانی P&G با عملکرد محدود وجود دارد.

الدلالین و خان (2018) در مقاله ای تحت عنوان ، "تأثیر سیستم اطلاعات حسابداری (AIS) بر عملکرد مالی: مطالعه بنگاه های املاک منتخب در اردن" تأثیر AIS بر عملکرد مالی بنگاه های منتخب املاک و مستغلات را بررسی کرد. در اردن برای جمع آوری داده ها از کارمندان شاغل در شرکت هایی از جمله سرمایه نور ، شرکت سرمایه گذاری بین المللی جردن (JIIC) ، مختصات احداتیات ، توسعه املاک و مستغلات و هلدینگ آفاق ، از یک پرسشنامه خوب طراحی شده استفاده شده است. علاوه بر این ، عملکرد مالی به عنوان متغیر وابسته و AIS به عنوان متغیر مستقل در نظر گرفته شد. محققان 250 پرسشنامه را در طی سپتامبر تا دسامبر 2017 توزیع کردند که در آن 75 پرسشنامه رد و 175 مورد برای تجزیه و تحلیل پذیرفته شدند. شرکت سرمایه گذاری بین المللی جردن بیشترین سود را با AIS داشته است زیرا ضریب تعیین   0.911  بود اما هیچ تاثیری از AIS در مختصات احداتیات آشکار نشد که به معنای AIS در عملکرد مالی همه به جز مختصات احداتیات است.

3. شکاف تحقیق

بررسی مقالات نشان می دهد که تعدادی از مطالعات در مورد سیستم اطلاعات حسابداری (AIS) انجام شده است. برخی مطالعات تأثیر AIS را بر عملکرد سازمانی ، عملکرد مالی ، سودآوری ، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بررسی کرده اند. اما ، اکثر مطالعات در سناریوهای بین المللی و چند مطالعه در مورد شرکت های هندی انجام شده است. محقق حتی یک مطالعه واحد که نقش AIS را بر عملکرد مالی شرکت های FMCG ارزیابی می کند را نمی تواند شناسایی کند.

4. روش تحقیق

روش نمونه گیری

جامعه مورد مطالعه شامل کلیه کارمندان شاغل در کلیه شرکتهای FMCG در هند است. طرح نمونه گیری قضاوت غیر احتمالی در این مطالعه اجرا شده است زیرا قضاوت از طرف محقق برای انتخاب پاسخ دهندگان مناسب ضروری بوده است.

جمع آوری داده ها

برای جمع آوری داده های اولیه از پرسشنامه خودگردان استفاده شد. پرسشنامه خودگردان سنجشی است که در آن پاسخ دهندگان مسئولیت خواندن و پاسخ دادن به سوالات را بر عهده می گیرند. این شیوه به عنوان یک روش برتر برای به حداقل رساندن تعصب و بهبود میزان پاسخ در نظر گرفته شده است. پرسشنامه شامل شانزده عبارت در دو متغیر است. AIS متغیر مستقل و عملکرد مالی متغیر وابسته در نظر گرفته شد. اثرات متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته توسط مقیاس نگرش 5 نمره ای لیکرت ارزیابی می شود. در مجموع 400 پرسشنامه توزیع شد که از این تعداد190 پرسشنامه بازگردانده شده و 177 پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل داده ها موثق در نظر گرفته شد. جدول 1 پرسشنامه های توزیع شده ، رد شده و پذیرفته شده را نشان می دهد. دوره جمع آوری داده ها از ماه مه 2017 تا فوریه 2018 ده ماه بوده است.

تجزیه و تحلیل داده ها

داده های جمع آوری شده از منابع اولیه و همچنین ثانویه مورد تجزیه و تحلیل و تفسیر قرار گرفت و بر اساس آن نتیجه گیری ها انجام شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها ، از تحلیل رگرسیون خطی ساده استفاده شد و فرضیه ها در سطح اطمینان 95٪ آزمایش شدند. این روش به طور گسترده ای توسط النثاری K.J ، (2005)،  سجادی، دستگیر ، M و نژاد ، H.,H. (2008) ؛ صالحی ، M ، رستمی ، وی و مقدم (2010) ؛ گرند، E.U.، استبانز، R.P.، و کولومینا، C.M. (2011) ؛ امکا وکجی، N. A.، (2012)؛ اونالاپو، A. A. & اودتایو، T. (2012) ؛ تازیک، H.، و محمد، Z. (2014) ؛ خان، A. (2017)؛ آلدالایین، B.O.A.، و خان، N.A.  .(2018)

5. تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها

جدول 2 قابلیت اطمینان تمام اظهارات پرسشنامه را در این مطالعه نشان می دهد. بالاترین مقدار آلفای کرونباخ (0.943) مربوط به عبارت دوم و پس از آن عبارت نهم (0.937) است. مقدار آلفای کرونباخ در تمام عبارات بیش از 0.7 است و بنابراین می توان گفت داده ها برای آزمایش فرضیه ها قابل اعتماد هستند.

6. تست فرضیه ها

تأثیر سیستم اطلاعات حسابداری بر عملکرد مالی در شرکتهای منتخب FMCG با استفاده از رگرسیون خطی ساده اندازه گیری شد. متغیر مستقل، سیستم اطلاعات حسابداری و متغیر وابسته، عملکرد مالی است. جدول 3 نتایج تحلیل رگرسیون تمام فرضیه ها را به صورت تلفیقی برجسته می کند. در مرحله اول ، مقدار ضریب تعیین 0.850 است ، به این معنی که 85 درصد تغییر در عملکرد مالی توسط AIS توضیح داده می شود و بقیه تغییرات (l-R2) یک تغییر غیر قابل توضیح است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتای غیر استاندارد 0.644 و مقدار  p در حدود 0.000 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی نستله دارد.

ثانیاً ، مقدار ضریب تعیین 783/0 است که به معنی 3/78 درصد تغییر در عملکرد مالی آمول توسط AIS توضیح داده می شود و بقیه تغییرات (1-R2) یک تغییر غیر قابل توضیح است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتای غیر استاندارد 0.449 و مقدار  در حدود 0.005 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی آمول دارد. ثالثاً ، مقدار ضریب تعیین 0.933  است که به معنی 93.3 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتا 0.801 و مقدار p در حدود 0.009 (P<0.05)  است و از این رو فرض صفر رد می شود. این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی HUL دارد. چهارم ، مقدار ضریب تعیین 687/0 است که به معنی 68.7 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتا 0.338 و مقدار p در حدود 0.000 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که تأثیر قابل توجه AIS بر عملکرد مالی  Asian Paints(رنگهای آسیایی) وجود دارد.

پنجم اینکه ، مقدار ضریب تعیین 795/0 است که به معنی 79 .5  درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتا 0.413 و مقدارp  در حدود 0.007 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی گودرج دارد. ششم ، مقدار ضریب تعیین 0.804 است که به معنی 80.4 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتا 0.355 و مقدارp  در حدود 0.000 (P<0.05) است. بنابراین، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معناست که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی بریتانیا دارد.

هفتم ، مقدار ضریب تعیین0.570 است که به معنی 57 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. بعلاوه ، مقدار ضریب بتا 0.317 و مقدار pدر حدود 0.002 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی دابور دارد. هشتم ، مقدار ضریب تعیین 0.720  است که به معنای 72 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. بعلاوه ، مقدار ضریب بتا 0.615  و مقدار p در حدود 0.006 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که تأثیر قابل توجه AIS بر عملکرد مالی ویپرو وجود دارد.

نکته نهم ، مقدار ضریب تعیین 0.947 است که به معنی 94.7 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS  توضیح داده شده است. علاوه بر این ، مقدار ضریب بتا 0.896 و مقدار p  در حدود 0.001 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی کمپانی پپسی دارد. دهم ، مقدار ضریب تعیین 901/0 است که به معنی 90.1 درصد تغییر در عملکرد مالی است که توسط AIS توضیح داده شده است. بعلاوه ، مقدار ضریب بتا 0.750 و مقدار p در حدود 0.000 (P<0.05) است. بنابراین ، فرضیه صفر رد می شود و این بدان معنی است که AIS تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی کوکا کولا دارد.

 

7. نتیجه گیری

برای جمع آوری داده های اولیه از یک پرسشنامه خودگردان استفاده شد زیرا بهترین روش برای به حداقل رساندن تعصب و بهبود نرخ پاسخ است. پرسشنامه شامل شانزده عبارت در دو متغیر است. AIS ، متغیر مستقل و عملکرد مالی، متغیر وابسته بود. در مجموع 400 پرسشنامه توزیع شد که از آن تعداد 190 پرسشنامه بازگردانده شده و 177 پرسشنامه برای تجزیه و تحلیل داده ها موثق در نظر گرفته شد. علاوه بر این، دوره جمع آوری داده ها از ماه مه 2017 تا فوریه 2018 ده ماه بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها ، از تحلیل رگرسیون خطی ساده استفاده شد و فرضیه ها در سطح اطمینان 95٪ آزمایش شدند. تمام فرضیه ها رد شدند و این بدان معنی است که AIS از تأثیر قابل توجهی بر عملکرد مالی شرکت های منتخب FMCG برخوردار است. بیشترین تأثیر AIS درHUL، کمپانی پپسی ، کوکاکولا و نستله مشخص شد زیرا مقدار ضریب تعیین بیشتر از 90 درصد است. دابور و گودرج شرکتهایی هستند که کمترین تأثیر AIS در آنها به ثبت رسیده است.

جدول 2: تجزیه و تحلیل قابلیت اطمینان

شماره

عبارت

آلفای کرونباخ

1

باعث تسریع کار می شود.

0.837

2

باعث تسریع یکپارچه سازی و سازگاری بین شعب می شود.

0.943

3

در تصمیم گیری به موقع به مدیریت کمک می کند.

0.845

4

باعث تسهیل در کار می شود.

0.804

5

اطلاعات را به راحتی ذخیره و بازیابی می کند.

0.799

6

 فعالیت های مختلف تجاری را هماهنگ می کند.

0.845

7

راندمان بالا در ذخیره سازی ، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل داده ها را به همراه دارد.

0.869

8

اطلاعات دقیق و موثق را در زمان مناسب فراهم می کند.

0.837

9

اطلاعات را معتبرتر و قابل فهم می کند.

0.937

10

سیستم اطلاعات حسابداری هزینه ثبت و تفسیر داده ها را به حداقل می رساند.

0.845

11

به کنترل کیفیت کمک می کند

0.804

12

به کاهش هزینه های تولید کمک می کند.

0.799

13

به مدیریت بهتر زنجیره تامین کمک می کند

0.845

14

از برنامه ریزی و اجرا در سازمان پشتیبانی می کند.

0.869

15

به مدیریت بهتر موجودی کالا کمک می کند.

0.804      

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی