ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

ترجمه تخصصی مقالات انگلیسی

ترجمه تخصصی مقالات رشته های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، حقوق

در این وبلاگ، مطالب و مقالات علمی برای رشته های مختلف دانشگاهی، منتشر خواهد شد

سفارش نگارش پروپوزال روش تحقیق

سفارش ترجمه تخصصی مقاله

مقاله بحران کرونا چگونه بر چه ابعادی از زنجیره تامین و لجستیک صنایع فلزی تاثیرگذار بوده است؟

 

سفارش ترجمه رشته مدیریت

 

سفارش نگارش پروپوزال

 

پیشینه پژوهش

بر اساس نظر کوپاسینا (2017) در پژوهش خود، می­توان زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی را با توجه به تمام فعالیتهای مورد نیاز برای ارائه محصول به مشتری نهایی، یا تمام فعالیتهای مرتبط با جریان و تبدیل کالا از مرحله ماده خام تا تحویل به مصرف­کننده نهایی، و نیز جریانهای اطلاعاتی مرتبط با آنها تعریف نمود که در دید کلی شامل سه حوزه تدارک، تولید و توزیع است. یکی از نکات کلیدی در مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، این است که زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بایستی به عنوان یک کل منسجم در نظر گرفته شود. بنابراین، زمانی که مدیران شرکت در صدد اتخاذ یک تصمیم فردی در یکی از بخشهای زنجیره تأمین (تدارکات، تولید و یا توزیع) هستند، باید توجه داشته باشند که راه حل انتخابی باعث بهینه­سازی کل زنجیره تأمین گردد. به طوری که چوپرا و میندل (2021) نیز در پژوهش خود با تأکید بر حداکثر نمودن ارزش کل در زنجیره تأمین، عنوان می­نمایند که توجه به تمام بخشهای زنجیره تأمین به صورت یک کل منسجم در تأمین منافع متقابل اعضای مختلف زنجیره تأمین مؤثر است.

تریسی و همکاران (2015) در پژوهش خود در بررسی اثر قابلیت­های مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد بازرگانی در صنایع مختلف ایالات متحده امریکا، به مطالعه اثرات مستقیم و غیر مستقیم قابلیتهای از برون به درون، از درون به برون، و قابلیتهای گسترش بر ارزش درک شده مشتری، وفاداری مشتری، عملکرد بازار و عملکرد مالی پرداختند. نتایج تحقیق آنها نشان می­دهد که برخی از قابلیتها دارای رابطه مستقیم­تری با مشتریان و درک مشتریان از محصول هستند. به عنوان مثال، قابلیت گسترش بر ارزش درک شده مشتری و وفاداری مشتری نسبت به عملکرد بازار یا عملکرد مالی تأثیر بیشتری را اعمال می­نمایند. به­علاوه، این تحقیق، اهمیت نقش مدیران لجستیک/خرید را به عنوان اعضای اصلی در فعالیتهای هماهنگی و مرزگستری شرکت نشان می­دهد. در نهایت، آنها بر اساس یافته­های تحقیق خود عنوان می­نمایند که قابلیتهای مدیریت زنجیره تأمین سنایع فلزی بایستی به عنوان منبع مناسب کسب مزیت رقابتی در شرکت در نظر گرفته شوند.

به­علت فقدان شاخص­های مناسب برای سنجش متغیر عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، لی و همکاران (2015) در پژوهش خود، اقدام به ایجاد و تأیید ابزار مناسبی برای سنجش عملیات مدیریت زنجیره کردند. آنها تلاش نمودند این متغیر را به عنوان مفهومی چندبعدی مورد سنجش قرار دهند و اثر آن را بر عملکرد صنایع مختلف ایالات متحده آمریکا بررسی کنند. در ایجاد شاخصهای عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  با استفاده از رویکرد Q-sort، ابعاد شراکت استراتژیک با تأمین­کنندگان، روابط با مشتریان، تسهیم اطلاعات، کیفیت اطلاعات، عملیات ناب داخلی و تعویق و تأخیر شناسایی گردیدند. آنگاه بر اساس تحلیل داده­ها برخی اصلاحات بر روی اقلام شاخصهای تعیین شده انجام شد. نتیجه مهم این تحقیق، ایجاد مجموعه­ای از شاخصهای عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  است. بنابر نتایج این تحقیق، شرکتهای با سطوح بالایی از عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، دارای عملکرد بهتری هستند.

در تحقیق دیگری، لی و همکاران (2016) در پژوهش خود با حذف شاخص عملیات ناب داخلی (تولید ناب) از متغیر عملیات مدیریت زنجیره تأمین، اثر این متغیر را بر عملکرد سازمانی در صنایع مختلف ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان می­دهد که اجرای مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  می­تواند به طور مستقیم عملکرد بازار و عملکرد مالی شرکت را در بلندمدت بهبود بخشد از سوی دیگر، یافته­ها نشان می­دهند که عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  از طریق مزیت رقابتی نیز با عملکرد سازمانی در ارتباط است. در نتیجه عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، دارای اثر مثبت مستقیم و غیر مستقیم (از طریق مزیت رقابتی) بر عملکرد سازمانی است.

کیم (2016) در پژوهش خود، اثر همسویی قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و قابلیت رقابتی بر عملکرد شرکت را با در نظر گرفتن اثر تعدیلگر مراحل توسعه­ای یکپارچگی زنجیره تأمین بررسی نمود. او مطالعه خود را بر روی صنایع مختلف در کشورهای ژاپن و کره متمرکز ساخت. در این تحقیق، قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بر اساس ابعاد قابلیت ساختاری، قابلیت فنی و قابلیت لجستیکی مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می­دهد که به موازات توسعه مراحل یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، با برقراری تعامل میان قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  و قابلیت رقابتی شرکت، عملکرد شرکت از بعد رضایت مشتری بهبود می­یابد، و سپس سطح عملکرد مبتنی بر بازار، افزایش یافته، و در انتها عملکرد مالی تقویت می­شود. همسویی میان قابلیتهای تمایز یا خدمات مشتری با قابلیت لجستیکی به کسب رضایت مشتری، همسویی میان قابلیت بازاریابی خلاق با قابلیت فناورانه به کسب عملکرد مبتنی بر بازار، و تطابق میان قابلیت رهبری هزینه با قابلیت ساختاری نیز به بهبود عملکرد مالی منجر می­گردد. زمانی که معیارهای کلیدی عملکرد از رضایت مشتری، به عملکرد مبتنی بر بازار، و در نهایت به عملکرد مالی تغییر می­یابد، تمرکز بر قابلیتها می­تواند از قابلیتهای تمایز/خدمات مشتری (قابلیت لجستیکی، به قابلیت بازاریابی خلاق)، قابلیت فناورانه، و در آخر به قابلیت رهبری هزینه (قابلیت ساختاری) حرکت نماید. ولیکن اثر تعامل میان دو قابلیت مورد بررسی در تحقیق، یعنی قابلیت رقابتی شرکت و قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بر عملکرد شرکت، با توسعه مراحل یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، کاهش یافته و نهایتاً یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، جایگزین اثر تعامل این دو قابلیت بر عملکرد می­گردد.

کوه و همکاران (2017) نیز در پژوهش خود، جهت بررسی اثر عملیات مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد سازمانی مرتبط با مدیریت زنجیره تأمین و عملکرد سازمانی شرکتهای متوسط در صنایع محصولات فلزی و ماشین­آلات با کاربرد عام در کشور ترکیه، از شاخصهای متفاوتی در مقایسه با تحقیقات گذشته برای سنجش عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بهره بردند. آنها عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  را بر حسب مشارکت نزدیک با تأمین­کنندگان، مشارکت نزدیک با مشتریان، سیستم تولید بهنگام، برنامه­ریزی استراتژیک، الگوبرداری زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، استفاده از تأمین­کنندگان بسیار کم، نگاه داشتن ذخیره ایمنی، انجام قراردادهای فرعی، تدارکات الکترونیکی، برون­سپاری، استفاده از شرکتهای ارائه دهنده خدمات لجستیک (3PL) و استفاده از تأمین­کنندگان بسیار زیاد تحلیل کردند. نتایج این تحقیق نشان می­دهد که عملیات سیستم تولید بهنگام، استفاده از تأمین­کنندگان بسیار زیاد و نگاه داشتن ذخیره ایمنی، بیشترین سطح کاربرد را در شرکتهای مورد بررسی به خود اختصاص داده­اند. از سوی دیگر، در شرکتهای کوچک و متوسط، عملیات متداولی از قبیل برون­سپاری، استفاده از شرکتهای ارائه دهنده خدمات لجستیک و تدارکات الکترونیکی، نسبتاً کمتر مورد استفاده قرار گرفته­اند. آنها این مورد را به عدم تعادل و رشد اقتصادی آشفته در کشور ترکیه (در بازه زمانی انجام تحقیق) و ریسک­گریزی شرکتهای کوچک و متوسط در مقایسه با شرکتهای بزرگ نسبت می­دهند. همچنین، نتایج این پژوهش نشان می­دهد که عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، دارای اثر مثبت مستقیم و قابل ملاحظه­ای بر عملکرد عملیاتی هستند، ولیکن اثر مستقیمی بر عملکرد سازمانی مرتبط با مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  اعمال نمی­کند. از آنجاییکه رابطه مستقیم قابل ملاحظه­ای میان دو مفهوم عملکردی یافت گردید، بنابراین می­توان عنوان نمود که عوامل عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، از طریق عملکرد عملیاتی، دارای اثر مثبت و غیر مستقیم بر عملکرد سازمانی مرتبط با مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  هستند.

در تحقیق تجربی دیگری، المزوغی و همکاران (2018) با استفاده از شاخص­های به­کاررفته در پژوهش لی و همکاران (2016) در خصوص سنجش عملیات مدیریت زنحیره تأمین صنایع فلزی و با حذف شاخص تعویق و تأخیر از مجموعه ابعاد عملیات، به مطالعه اثر عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بر عملکرد سازمانی در شرکتهای فعال در صنایع مختلف کشور تونس پرداخته­اند. نتایج این تحقیق نشان می­دهد که برخی از ابعاد عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، دارای اثر مستقیم و مثبت بر عملکرد هستند. به عنوان مثال، سطح تسهیم اطلاعات و کیفیت آن، اثر مثبتی بر عملکرد سازمانی اعمال می­نمایند. روابط با مشتری، تنها بر عملکرد مالی، اثر مثبت دارد و شراکت استراتژیک با تأمین­کنندگان، اثری بر ابعاد عملکردی اعمال نمی­کند. از سوی دیگر، عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، دارای اثر غیر مستقیم، از طریق مزیت رقابتی، بر عملکرد است، به گونه­ای که سطح تسهیم اطلاعات بر زمان ورود به بازار، اثرگذار است و در میان ابعاد مزیت رقابتی، تنها زمان ورود به بازار، دارای اثری مثبت بر عملکرد مالی است.

کیم (2019) نیز در پژوهش خود با بهره­گیری از شاخص­های مورد استفاده در پژوهش پیشین خود (کیم، 2016)، به بررسی اثر قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین بر عملکرد شرکتهای ژاپنی و کره­ای در صنایع مختلف پرداخته است. نتایج این تحقیق نشان می­دهد که در شرکتهای ژاپنی، رابطه متقابل قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  و قابلیت رقابتی، دارای اثر مستقیم بر عملکرد شرکت است که این رابطه متقابل پس از ایجاد یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  برقرار می­گردد. این در حالی است که در شرکتهای کره­ای رابطه تعاملی میان قابلیت عملیاتی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  و قابلیت رقابتی شرکت به یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  منجر می­گردد و از این طریق با عملکرد ارتباط می­یابد. به طور کلی می­توان عنوان نمود که در شرکتهای ژاپنی رابطه متقابل قابلیت عملی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  و قابلیت رقابتی، دارای رابطه مستقیم با عملکرد شرکت است، ولیکن در شرکتهای کره­ای، این رابطه تعاملی به طور غیر مستقیم و از طریق یکپارچگی زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  با عملکرد، رابطه برقرار می­گردد.

 

  1. فرضیه(‌ها) و مدل مفهومی یا نظریه مبنایی پژوهش

H1: بحران کووید-19 بر عملیات تدارکات در صنایع فلزی، اثر منفی دارد.

H2: بحران کووید-19 بر عملیات تولید در صنایع فلزی، اثر منفی دارد.

H3: بحران کووید-19 بر عملیات توزیع در صنایع فلزی، اثر منفی دارد.

H4: بحران کووید-19 بر لجستیک صنایع فلزی، اثر منفی دارد.

 

 

مدل مفهومی

 

  1. روش‌شناسی پژوهش
    1. طرح پژوهش ( 5 کمی    5 کیفی   5 روش‌های آمیخته)

این پژوهش از نوع پژوهش­های کیفی است.

 

    1. جامعه و نمونه آماری

به­منظور کسب نتایج تجربی کیفی در رابطه با مدل ارائه­شده، تمرکز این تحقیق برروی شرکت­های فعال در صنایع فلزی استان تهران است. در این میان، شرکت­هایی مورد توجه قرار گرفتند که ازلحاظ اندازه (تعداد کارکنان) در حد متوسط و بزرگ بودند، چراکه مبحث مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی، عموماً در رابطه با شرکت­هایی مفهوم می­یابد که از اندازه مناسبی برخوردار باشند. بر این اساس، جامعه آماری این تحقیق شامل شرکت­های تولیدی فعال در صنایع فلزی در داخل شهرک­ها و نواحی صنعتی استان تهران است.

 

    1. ابزار و روش گردآوری داده‌ها

لازم به ذکر است که مدیران مخاطب در این تحقیق شامل مدیرعامل، مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت، مدیر بازرگانی و مدیر کارخانه با حداقل پنج سال سابقه فعالیت در پست سازمانی خود در شرکت خواهند بود، زیرا انجام این تحقیق، نیازمند آشنایی کلی مخاطب با شرکت و فعالیت­های آن بود. در این پژوهش، شاخص­هایی مورد توجه قرار خواهند گرفت که در بیشتر تحقیقات مرتبط گذشته بررسی شده بودند.

ازآنجایی­که جامعه هدف در این تحقیق شامل شرکت­های فعال در صنایع فلزی است، بنابراین در انتخاب شاخص­ها تلاش خواهد شد که شاخص­های مرتبط با این صنعت استخراج گردند. سپس شاخص­های حاصل از تحقیقات گذشته، تنظیم خواهند شد و مصاحبه رودررو با 3 استاد دانشگاه و 6 مدیر اجرایی در صنعت مربوط مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

در فرآیند مصاحبه، از اساتید و مدیران اجرایی درخواست خواهد شد تا نظرات خود را در رابطه با ترتیب، وضوح، قابل فهم بودن و همچنین میزان ارتباط سؤالات مصاحبه، با صنایع فلزی مطرح نمایند. به­علاوه، از آنها درخواست خواهد شد تا نظرات خود را در رابطه با گروه­بندی شاخص­های عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  بر اساس سه بعد تدارکات، تولید و توزیع، عنوان نمایند.

در مرحله انجام مصاحبه، پیشنهادهایی در رابطه با قالب و درجه وضوح سؤالات دریافت خواهد شد. همچنین برخی از سؤالات، حذف شده، و درمقابل، سؤالات دیگری پیشنهاد خواهند شد که به­علت توافق بسیار میان اساتید و مدیران اجرایی، به سؤالات مصاحبه اضافه خواهند شد. به­علاوه، اساتید و مدیران اجرایی، گروه­بندی شاخص­های مربوط به مفهوم عملیات مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک صنایع فلزی  تحت عناوین تدارکات، تولید و توزیع را تأیید نموده و پیشنهادهایی در رابطه با شاخص­های مربوطه ارائه خواهند داد.

سرانجام، مصاحبه­ی اصلاحی مجدداً ازطریق مصاحبه رودررو در اختیار استادان دانشگاه و مدیران اجرایی قرار خواهد گرفت تا تغییرات صورت­پذیرفته تأیید گردند. بدین­ترتیب، مصاحبه­ی مقدماتی با اصلاحات موردی طراحی خواهد شد. سپس، مصاحبه­ی اصلاحی در نمونه­ای شامل 20 شرکت از صنایع فلزی استان تهران مورد استفاده قرار خواهد گرفت. اصلاحات دریافتی در این مرحله، بسیار اندک خواهند بود و درنتیجه، تغییرات اندکی در طرح کلی مصاحبه، صورت خواهد پذیرفت. سرانجام، مصاحبه­ی طراحی­شده به­صورت مصاحبه­ی خودگزارشی، مصاحبه­ی الکترونیکی، مصاحبه­ی معمولی و مصاحبه­ی فکسی، میان شرکت­های فعال در صنایع فلزی استان تهران توزیع خواهد شد.

 

    1. روش­های تحلیل داده‌ها

در این پژوهش، ابتدا توصیف داده­ها، سپس، بررسی نتایج مصاحبه­ها انجام می­شود.

 

  1. نتایج مورد انتظار از اجرای پژوهش و کاربران (مستقیم و غیرمستقیم) نتایج پژوهش

پیش­بینی می­شود که در صنایع فلزی، بحران کووید-19 بر عملیات تدارکات، اثری نگذارد، همچنین این بحران بر عملیات تولید و توزیع، دارای اثر مستقیم و منفی باشد.

 

 

سفارش ترجمه رشته مدیریت

 

سفارش نگارش پروپوزال

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی